Diverse

1 mai văzut din avion

Vizite: 7526

    a3 Planul meu pentru ziua de astăzi era să stau pe balconul apartamentului meu şi să citesc. Spun era, pentru că aseară s-a schimbat, când am aflat că voi pleca împreună cu doi prieteni de-ai mei de la Kanal D: Andreea şi Zoli, să zburăm puţin cu avionul. Zis şi făcut. La 06:30 trezirea, împachetarea şi plecatul spre Lacul Luncani.

     Ajunsă acolo, am dat peste oameni minunaţi pasionaţi de paraşutism şi pilotaj. Bineînţeles că timp de o oră am tot pus întrebări, apoi, cu un zâmbet larg pe faţă şi după ce am reuşit să o conving şi pe Andreea să ni se alăture, am urcat în micuţul avion. Pilotul nostru, Algirdas Barteska, s-a născut în Lituania, a pilotat pentru CARPATAIR, are mii de ore de zbor şi un simţ al umorului tare dezvoltat. De acolo de sus, ziua de 1 mai s-a văzut tare frumoasă: oameni micuţi care stăteau pe lângă lac, iarba verde şi o părticică frumoasă a României pe care v-o recomand să o vizitaţi. În timpul zborului am avut un zâmbet de copil care a primit un cadou în ziua de Crăciun, asta pentru că sunt o devoratoare de adrenalină.  Recunosc, mi-ar fi plăcut să facem ceva piruete prin aer, dar sper că voi avea altă ocazie pentru acest lucru. După aterizare am urmărit cum paraşutiştii executau acrobaţii fel şi fel, şi noroc că am plecat de acolo, pentru că dacă mai stăteam mult timp, cu siguranţă ajungeam să sar şi eu în tandem cu paraşuta. (Şi cândva voi sări)

    Cuvintele sunt de prisos, mai jos veţi avea ocazia să vedeţi filmuleţul pe care l-am făcut, şi câteva fotografii din experienţa mea.

IMG_1280

a6

Click pe link-ul de mai jos pentru a vedea filmarea:

http://www.youtube.com/watch?v=-fzmXT4l7jU&feature=youtu.be

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

Diverse

Să fii Om când toate-s bune nu e greu. Să fii Om când totu-i pe dos, atunci e lucru mare!

Om nu ești când alții sunt oameni. Om ești când alții uită să mai fie oameni. Om nu ești când alții te iubesc. Om e...

4 Comments

 • avatar image

  Andreea

  mai 01, 2013

  Reply

  Acum rad, dar atunci plangeam! :))

 • avatar image

  Lotus

  mai 01, 2013

  Reply

  Frumos. :)

 • avatar image

  Adrian

  mai 02, 2013

  Reply

  Fain..., cu avionul pe aratura ! Da-mi place ca ai consumat adrenalina !

  • avatar image

   Alina

   mai 02, 2013

   Reply

   Am fost şi prin aer Adrian:p

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.