Diverse

10 lucruri înțelese în viață

Vizite: 27820

 

Lucruri pe care unii le înțelegem mai târziu, dar mai bine mai târziu decât prea târziu:

  1. A petrece timp cu cineva nu înseamnă a sta fizic în prezența acelei persoane. A petrece timp cu cineva înseamnă a te uita în ochii celui de lângă tine și a întreba: ”cum te simți astăzi și ce pot face pentru tine”? Înseamnă a-i da valoare prin a asculta ce are de spus, a pune preț pe fiecare minut.
  2. Mai greu decât cancerul fizic, este cancerul sufletesc: acea stare care te îmbolnăvește puțin câte puțin și te istovește. Acele simțăminte care scurg viața din tine.
  3. Oamenii văd lucrurile așa cum vor ei, nu așa cum sunt ele. Iar tu poți să le explici de nenumărate ori că nu e așa, ei tot ce vor vrea vor vedea.
  4. Viața nu are buton de pauză oricât de mult ne-am dori noi asta. Cel mult poți găsi câte un punct și virgulă din când în când.
  5. Puțini oameni sunt care te iubesc sincer și din toată inima. Puțini, sau poate că nici unul. Tu însă să continui să apreciezi fiecare gest de bunătate oferit.
  6. Cândva îți vei oferi inima cuiva. Acea persoană s-ar putea să o ocrotească și să o protejeze, sau s-ar putea să o frângă și s-o ciopârțească. O să-ți pară rău. Însă să-ți aduci aminte că ești un om puternic.
  7. Vei tânji după afecțiune. Nu o cerși. Dacă ești iubit cu adevărat, o vei primi fără să fie nevoie să o ceri. Dacă nu…nu.
  8. De multe ori te vei simți singur. Abandonat. Nu lăsa acel gol să-ți umple ființa, pentru că are un gust tare amar!
  9. Dacă cineva refuză să te creadă, deși tu știi că spui adevărul, nu mai insista. Tu ți-ai făcut partea și ai fost sincer. Cealaltă persoană trebuie să-și facă partea ei.
  10. Viața este nedreaptă. Însă așa nedreaptă cum e ea, trebuie să ne străduim să mergem drept.

 

Imagine preluată de pe: https://www.deviantart.com/art/User-Manual-to-life-52719958

 

 

Citeste si:

Diverse / Social

Povestea unei femei uitate…

Afară ningea strașnic și era un frig de îmi intra în oase. Am coborât din mașină în fața spitalului de boli neuropsihiat...

ascuns in suflet / Diverse

Hai, tot înainte!

  Îmi aduc aminte că nu mi-a fost frică de provocări niciodată. Încă de când eram copil, lumea din jurul meu a fost...

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.