ascuns in suflet / Diverse

Ai grijă de tine până când pot să am eu.

Vizite: 13243

     just_for_a_second_by_punciegraphics-d3evb1h

 Nu mi-ai spus că atunci când mă voi opri, voi găsi casa. Mi-ai spus doar să nu mai fug. M-am uitat cu ochii mari, speriată, dar am rămas. Ceva îmi spunea să o fac. Ceva, pentru că restul îmi striga să alerg cât pot de repede. Acel ceva a fost mai puternic.

 Nu mi-ai promis nimic. Nici măcar că nu promiţi. Dar am ştiut că da-ul tău e da, şi nu-ul tău e nu, şi că atunci când spui ceva, o faci pentru că o crezi din toată inima. Nu mi-ai promis nimic, şi totuşi eşti cel mai de cuvânt.

Nu mi-ai zis că nu mă voi putea opri din zâmbit. Colţurile gurii mele deja protestează. Ele nu înţeleg. Le-am spus că asta se numeşte fericire.

Nu mi-ai spus că aşteptarea poate fi şi dulce. Grea, dar dulce. Şi nici că răbdarea poate căpăta forme nebănuite, transformându-mă într-un om stăpân pe sine.

Nu mi-ai spus atunci când ai venit, că ai de gând să rămâi. Pur şi simplu ai făcut-o, ca pe un gest normal. La fel de normal ca soarele care apare ziua, iar luna noaptea.

 Nu ai vrut nimic, doar să dai. Aşa că ai primit aproape totul.

Nu mi-ai spus multe, dar mi-ai spus:       „Ai grijă de tine până când pot să am eu. „

Citeste si:

ascuns in suflet

Unde te-ai pierdut?

Te simți încătușat. Blocat. Un suflet într-o viață care nu e a lui. O inimă care încă bate, dar nu mai știe să trăias...

ascuns in suflet

Caut un om…

Caut un om... spunea Dumnezeu. Un om care să fie al meu. Un om care să poarte în inimă Cerul. Unul care să se dezlipească d...

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.