special pentru voi

Capul sus!

Vizite: 11288

Când eşti trist, aminteşte-ţi de zilele în care zâmbeai. Când simţi că nu mai ai putere să continui, aminteşte-ţi că data trecută ai avut. Când pur şi simplu nu mai găseşti o soluţie, fii sigur că mereu este undeva una. Indiferent de problema prin care treci, indiferent de durerea pe care o ai, este o uşă pentru a ieşi din aceasta. De tine depinde dacă vei găsi sau nu acea uşă. Încetează să te mai acuzi pentru lucrurile pe care le-ai greşit, ci învaţă din ele. Nu este capătul lumii dacă nu ţi-a ieşit un plan, şi nici măcar ziua nu s-a încheiat. Cât încă eşti capabil să visezi mai departe, vei fi în stare să realizezi lucruri la care nici măcar nu te-ai gândit. Poate că nu ţi-a ieşit un plan pentru că altceva mai bun te aşteaptă dincolo de gustul dezamăgirii pe care l-ai avut. Ştiai că oamenii cei mai importanţi au devenit aşa datorită încercărilor prin care au trecut? De fapt, ei nu au fost înţeleşi la început de către multă lume. De ce ar fi la tine diferit?

Viaţa nu este un drum presărat cu petale de trandafiri, da nici nu este un drum plin cu ţepi. Dacă găseşti calea de mijloc, înveţi să te ridici după fiecare lovitură şi eşti optimist, totul va fi mult mai uşor pentru tine. Te vei simţi mai apreciat, mai important şi mult mai valoros. Nu-ţi coborî stima de sine, pentru că fără ea…nu prea vei mai fi mare lucru. De asemenea, ai mare grijă ce oameni laşi să stea prin preajma ta. Ştii tu, cine seamănă, se şi adună. Ţine capul sus şi nu te lăsa înfrânt! Există un mai bine pentru toate.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / special pentru voi

Pentru fata de la cafea

Am observat. Îmi pare rău. Ba nu, nu îmi pare... Când ne-ai adus cafelele, nu am putut să nu văd. Însă înainte de asta s...

special pentru voi

Femeie, ești PREA…

  Prea scundă. Prea înaltă. Prea grasă. Prea slabă. Prea blondă. Prea brunetă. Prea vorbăreață. Prea tăcută. Pr...

9 Comments

 • avatar image

  drog

  feb. 26, 2011

  Reply

  frumos... m`ai inspirat :-"! deja stiu ce urmeaza sa fac... multzam' fain!

 • avatar image

  Nelutu M.

  feb. 26, 2011

  Reply

  Ecl. 7:14 <3

  • avatar image

   Alina Ilioi

   feb. 26, 2011

   Reply

   Mulţumesc. Zilele ce vor urma trebuie să ne punem pe vorbit despre conferinţă:)

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mart. 06, 2011

   Reply

   Neluţu, mulţumesc. Nu uita să fii fericit!

   • avatar image

    Nelutu M.

    mart. 07, 2011

    Reply

    Multumesc Alina! Chiar aveam nevoie sa imi amintesti! Daca as citi in fiecare dimineata asta, as reusi ;)) Poate imi scriu pe tavan :)))

 • avatar image

  eliza maria stanciu

  feb. 26, 2011

  Reply

  foarte interesant acest articol tine-o tot asa bravo tie si felicitari

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mart. 06, 2011

   Reply

   Mulţumesc Eliza:)

 • avatar image

  tarascu adrian emil

  mart. 07, 2011

  Reply

  Da,așa-i întradevăr Alina.Oamenii de lîngă noi fiind un liant de legătură cu lumea în care trăim .Și chiar dacă vom cădea ,EL,BUNUL DUMNEZEU,nu ne va lăsa când ÎL vom chema;eu unul spun,am experimentat acest lucru în anii trecuți.Dar un lucru este f.clar:când ÎL vom chema cu nădejde EL va fi cu noi în ,,cuptor,, ,așa-i?sigur că da.Slavă și laudă BUNULUI DUMNEZEU în vecii vecilor.AMIN!

  • avatar image

   tarascu adrian emil

   mart. 07, 2011

   Reply

   DAA,dar Alina eu mi-s trist de 10 luni;singur,singur înveți multe,dar ai nevoie de un suflet cald,iubitor lângă tine.Eu unul fiind acuma numai cu Bunul DUMNEZEU numai;EL rămânând totul pentru mine,singura nădejde pt.mine,în lupta vieții cea mai griea;am avut o porumbiță care a fîlfâit și.....a zburat....Tb.ținut capul sus!ușor de spus,eu trecând prin multe încercări până-n clipa de față;m-a păzit în trecut Bunul D-ZEU și de topoganul durerii,pe care a picat sărăcuța Mădălina Manole;m-a păzit și de osânda mersului o viață pe căruț electric pe rotile;m-a păzit de plecarea deaici,de pe pământ,acum 7,5 ani dar acum oare ce poate FACE la o inimă înghețată,EL lăsând fiecare om să-și aleagă calea,drumul;din vechime punând alegerea pt.fiecare:Deut. 30:15-20.Ce poate face la o inimă riea cum o are acum tigroaica de ea -soția miea-,fostă mielușică ?Este mare bai tuu Alina !Mare,mare bai,eu ținând mult la ea,f.mult ! Acum de 8 ani și,de când am venit la pocă.,nemaiavând inima miea decât pt.soțioara miea,nemaiavând nicăieri o inimă caldă să mă iubească,decăt la Bunul D-ZEU.Oare pe care ușă să intru pt.a-mi găsi ieșirea spre ceva mai bun în viața miea;EL este întradevăr UȘA cea mai bună.Daaaaar?lăngă mine,să țin de mână?........................? Nici eu n-am fost înțeles de multă lume,având atâtea încercări și deznădejdi în viață;renunțând demult și la studii,având at.necazuri multiple;revenind aici,la țară,fiind voia și planul SĂU,precum NE SPUNE prin Isaia 43:18-19----EL punându-ne acolo unde noi n-am fi vrut,pe acele cărări numai de EL știute și croite;cum a stat și Moise 40 de ani în deșert,crescând capre.Da,dar tu știi ce greu este fără cea pe care EL ți-A rânduit-o alături ca ajutor;eu vrând-o pe ea,venind lângă EL,la adevărul cunoașterii,la EL-fiind adevărul adevărat EL-ISUS HRISTOS DOMNUL.F.f.greu cu o inimă împietrită Alina!dacă nu lasă căldura LUI să intre;fiind mulțumită !cu așa o stare,DOAMNE ferește.Cum se poate dezgheța oare Alina o așa inimă:pt.mine fiind totul,după EL bineînțeles,jumătatea miea;parcă sânt incomplet,daaa............Dar capul sus!oooooooaaaaaaaaaaaaiii....spun că aici numai și numai EL mai poate face ceva !D-ZEU bunul și dragul de EL să lucre și să fie cu noi ! A M I N ! ! !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.