ascuns in suflet

Ce poţi, şi ce nu poţi!

Vizite: 12178

_DSC4544 copy

Poţi să pleci, poţi să întorci spatele, să ignori şi să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic. Poţi să ţipi, poţi să plângi, să urăşti, să fugi. Poţi să faci toate astea, dar nu o să poţi niciodată să ştergi cu un burete, ca de pe tablă.

Poţi să închizi ochii, să te minţi, să te convingi de ceva ce nu e adevărat. Poţi să te arunci în braţele alteia, să te lipseşti de iubire, de conversaţiile din noapte. Dar nu o să poţi să uiţi.

Poţi să faci lucrurile diferit, să trăieşti într-un prezent gol şi într-un viitor pe care nu-l aştepţi cu nerăbdare. Poţi să înlocuieşti minutele noastre, cu orele voastre. Poţi să aştepţi să treacă zile, săptămâni, luni, în speranţa că acel gol se va umple. Dar nu o să poţi da timpul înapoi, şi aşa vei învăţa că timpul nu vindecă, ci acoperă.

Poţi să fii acolo, şi să nu fii aici. Poţi să trăieşti viaţa aşa cum ţi-ai plănuit-o. Să îi mulţumeşti pe cei din jurul tău. Să îţi zici în fiecare dimineaţă că ASTA e ceea ce vrei. Dar  nu poţi să fugi de tine pentru o perioadă lungă.

Poţi să pleci, dacă vrei. Dar nu poţi să ştii, când te vei întoarce, dacă mă vei mai găsi aici.

Pentru că şi eu pot. Deocamdată pot să te aştept, pot să am răbdare, să te iubesc, să înţeleg, să găsesc explicaţii, să mă rog, să te sprijin. Pot să te iert, pot să fiu puternică, pot să fiu aici pentru tine, pot să îţi zâmbesc, chiar şi cu lacrimi în ochi. Dar ce nu pot, e să-ţi promit că va fi mereu aşa. 

Fotografie realizată de: The Storyalist- A photographic love affair

Citeste si:

ascuns in suflet

O femeie adevărată nu e de vânzare!

Am un kilogram de lacrimi, 300 de grame de durere, 3 kile de fericire și cam tot atâtea zâmbete. Mai am zeci de grimase, tone d...

ascuns in suflet

Unde este Dumnezeu?

„Unde este Dumnezeu în toate acestea?”, ”De ce mi-a făcut asta?”, ”De ce nu a oprit tragedia să se întâmple?”, ...

4 Comments

 • avatar image

  Maria

  mai 28, 2014

  Reply

  Admir puterea de a ierta pt ca eu nu pot , adevarat Alina ranile nu se vindeca oricat timp trece , oriunde pleci unde vezi cu ochii . Ai spune ca un psiholog ar fi de ajutor dar chiar unul din ei s-a aruncat in bratele fostului in semn de ajutor si nu m-am prins ca eu o terapie mai speciala sa ne salveze relatia , ce poti face ? sa te intrebri care e definitia omului...romanului ?

  • avatar image

   Alina

   mai 28, 2014

   Reply

   Maria, poţi ierta. Trebuie doar ca mai întâi să te ierţi tu pe tine. De acolo începe iertarea... de la tine. De îndată ce te eliberezi pe tine din închisoarea neiertării, îţi va fi mult mai uşor să-i ierţi şi pe cei din jurul tău...

   • avatar image

    Maria

    mai 29, 2014

    Reply

    Oare neiertarea nu ne face umani ? caci neiertand nu m-am otravit sufleteste ci doar e o slabiciune peste care nu pot trece si chiar am incercat sa iert. Multumesc de sfat , apreciez si ma rog sa-mi gasesc linistea adevarata .

 • avatar image

  deea

  mai 29, 2014

  Reply

  am o problema..din ce cauza nu pot sa plang si nu pot sa rad, nu simt nimic pe acest pamant..nici un sentiment nici o traire, nu pricep nimic si nu prea intelrg nimic..atunci ce rost are sa traiesc daca orice mi se intampla nu are efect pentru mine..sunt un nimic...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.