special pentru voi

Ce vă doresc eu vouă…

Vizite: 17484

       Să ne oprim din forfota în care ne-am lăsat purtaţi şi să zâmbim amintindu-ne că Cineva ne-a iubit atât de mult, încât a renunţat la forma Divină pentru a lua formă de Om. Să nu-l facem pe Moş Crăciun personajul principal al acestor sărbători, pentru că nu e. Să nu însemne această perioadă pentru noi doar mâncare, voie bună şi distracţie. Nu e. E mai mult de atât. E mai mult decât o sărbătoare comercializată intens, ornată cu beculeţe colorate şi împodobită cu brazi şi câte şi mai câte. Aceste sărbători nu înseamnă doar o pauză din cotidian şi nici câteva zile libere. Această sărbătoare nici măcar nu e despre noi. Să ne gândim la toate acestea şi aş fi împăcată. Aş fi împăcată dacă aş şti că în următoarele două zile, în loc să staţi în braţele unui Moş Crăciun, vă plecaţi capul şi spuneţi o rugăciune către Iisus şi mai apoi vă ridicaţi privirile spre ceruri, pentru a-I mulţumi lui Dumnezeu. Aceasta nu ţine de o religie. Fie că eşti baptist, ortodox, catolic, penticostal sau orice altceva, poţi face asta. Nu te costă nimic, poate doar câteva minute din viaţa ta.

     Nu vă doresc Sărbători fericite, ci vă doresc o viaţă fericită. Şi totuşi, în această perioadă, vă mai doresc şi multe bucurii, binecuvântări, cadouri, surprize, împliniri sufleteşti şi pace. Să faceţi toate lucrurile cumpătat şi nu uitaţi să le amintiţi persoanelor pe care le iubiţi, cât de speciale sunt ele. Multă iubire!

Citeste si:

ascuns in suflet / special pentru voi

Pentru fata de la cafea

Am observat. Îmi pare rău. Ba nu, nu îmi pare... Când ne-ai adus cafelele, nu am putut să nu văd. Însă înainte de asta s...

special pentru voi

Femeie, ești PREA…

  Prea scundă. Prea înaltă. Prea grasă. Prea slabă. Prea blondă. Prea brunetă. Prea vorbăreață. Prea tăcută. Pr...

6 Comments

 • avatar image

  GIANI

  dec. 24, 2011

  Reply

  Cu toata sinceritatea mea iti spun Alina, esti o fata minunata! God be with you

  • avatar image

   Alina Ilioi

   dec. 24, 2011

   Reply

   Îţi mulţumesc Giani:)

 • avatar image

  Mirela

  dec. 24, 2011

  Reply

  Sarbatori binecuvantate si pline de iubire, draga mea!

  • avatar image

   Alina Ilioi

   dec. 24, 2011

   Reply

   Mulţumesc mult Mirela. Sărbători pline de iubire şi ţie:)

 • avatar image

  Maricica

  dec. 24, 2011

  Reply

  Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, iti doresc te bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului! Sarbatori fericite!

 • avatar image

  Valentina

  dec. 26, 2011

  Reply

  Un articol superb! Sarbatori binecuvantate! :*

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.