special pentru voi

Concurs articole!

Vizite: 37899

Ai talent la scris? Vrei să te afirmi şi ca ceilalţi să ştie de ce eşti în stare? Alege subiectul care te pasionează cel mai mult, trimite-mi articolul pe alinutza_lenus@yahoo.com până în data de 30 aprilie, eu îl voi posta pe facebook, iar cel cu cele mai multe like-uri va fi postat pe site. Mai mult, va avea ocazia să posteze săptămânal câte un articol pe site, timp de o lună. Multă inspiraţie şi nu lăsa pe nimeni să-ţi spună că nu se poate. Nu uita, este un început pentru toate! Tu când vei începe?

 

Imagine preluată de pe: www.worldit.info

Citeste si:

ascuns in suflet / special pentru voi

Pentru fata de la cafea

Am observat. Îmi pare rău. Ba nu, nu îmi pare... Când ne-ai adus cafelele, nu am putut să nu văd. Însă înainte de asta s...

special pentru voi

Femeie, ești PREA…

  Prea scundă. Prea înaltă. Prea grasă. Prea slabă. Prea blondă. Prea brunetă. Prea vorbăreață. Prea tăcută. Pr...

2 Comments

 • avatar image

  kassak

  apr. 18, 2011

  Reply

  Chiar azi am avut o discutie cu cineva legat de concursurile cu like. Sunt considerate ca fiind transparente, dar eu unu nu le vad asa. Problema este ca toti spammeri se aduna cu bucurie in suflet ca au mai gasit un motiv de mass.

  • avatar image

   Alina Ilioi

   apr. 18, 2011

   Reply

   Adevărul este că eu urăsc massurile. De asta sper din toată inima că acest concurs va fi corect, adică se va da like DOAR dacă îi va plăcea persoanei respective ceea ce citeşte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.