special pentru voi

Concurs de fotografie încheiat

Vizite: 7577

Concursul de fotografie a luat sfârşit de 3 zile. Mă bucur pentru fiecare participant şi pentru talentul de care au dat dovadă.

Câştigătorul concursului este Adi Dume. Acesta a participat cu această fotografie:

 

 

 

 

 

 

 

Multe fotografii au fost extraordinare şi personal, mă bucur că nu am fost în situaţia de a alege eu. Următoarea fotografie cu cele mai multe voturi, a fost aceea a Irinei Juravle, o fată care a reuşit să surprindă inocenţa cu adevărat. Irina va primi o surpriză din partea mea când mă voi întoarce în România. Aceasta a participat cu această fotografie:

 

 

 

 

 

 

 

 

Următoarea fotografie care a surprins inocenţa este cea a lui Raul Pop. Zâmbetul fetiţei cât şi privirea ei drăgălaşă ne-a încălzit inimile. Raul, nu renunţa la fotografie pentru că ai talent:)

 

 

 

 

 

 

 

Acum, cu siguranţă v-a sărit în ochi fotografia Brendei Ognean care surprinde o fetiţă scumpă, un îngeraş. Eu am zâmbit când am văzut această fotografie. Am zâmbit şi am zis un „auuu scumpa de ea”. Prin urmare, Brenda, de mult vroiam să-ţi spun că ai talent în tine, că eşti o persoană perseverentă şi că văd un viitor strălucit în tine. Nu renunţa la visele tale. Brenda a participat cu această fotografie:

 

 

 

 

 

 

Marta Custura este un fotograf care ştie ce trebuie să scoată în evidenţă. Aceasta a participat cu trei fotografii, toate extraordinare, dar cel mai mult mi-a plăcut aceasta pentru că chiar surprinde inocenţa în forma ei naturală:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici am pus câteva din fotografiile mele preferate, şi cele care au avut cele mai multe voturi. Dacă aş avea ocazia, v-aş premia pe fiecare în parte. Mulţumesc pentru că aţi ales să participaţi şi vă doresc cât mai multe gânduri şi vise frumoase.

Citeste si:

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

Diverse / special pentru voi

Nu ar fi momentul să ne trezim?

Cred că dacă în trecut oamenii se luptau cu greutățile fizice ale vieții, precum prea puțină mâncare, muncă grea, trai m...

3 Comments

 • avatar image

  Raul

  aug. 28, 2011

  Reply

  Mulțumesc pentru ocazia de a participa! Fotografiile au fost frumoase, și e bine când vezi poze încadrate într-o anumită temă, pentru inspirație :)

  • avatar image

   Alina Ilioi

   aug. 29, 2011

   Reply

   Mă bucur că ai participat

 • avatar image

  Remi

  sept. 05, 2011

  Reply

  Ma gandesc si eu la ceva asemanator

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.