special pentru voi

Concurs încheiat! Câştigător: „Jocuri de viaţă sau Viaţă de jocuri?” de Matei Marius

Vizite: 6472

Am aflat între gânduri și simțiri grăitoare cât de mult doare despărțirea. Am aflat între timpuri și vremi cât de mult suferă inima. Răspunsurile grele nu se găsesc în mlaștină acolo unde toată nesăbuința zace și se lefăie. Adevăratele comori le ai ascunse pe cărările cele mai înalte ale frumuseții tale. Caută-ți urâciunea ca să poți sterge norii de pe foaie și să desenezi orizontul cu putere căci Toiagul si Nuiaua lui Dumnezeu te mângâie. Găsește-ți Goliciunea, întrupează Rugăciunea și învinge Amărăciunea – amărăciunea de ceea ce poate simți că ești in ziua de azi pentru că vrei să-ți înfrunți cu demnitate trecutul și să câștigi bătălia prejudecăților față de propria-ți persoană; pentru că vrei să nu-ți mai învinuiești clipele de mult apuse de deznădejdea prezentă în viața ta; pentru că vrei să nu te mai gândești la deciziile greșite. O bătălie câștigată în prezent asupra trecutului îți asigură un viitor plin de speranță și, care îmbinat cu puterea lui Dumnezeu, aduce fără dar și poate eliberare.

La fel cum fiecare trandafir are cel puțin un spin, cum fiecare noapte are măcar o dimineață înstelată de un singur astru și viața ta are cel puțin o speranță, o rază de lumină chiar dacă vei închide ochii. Nimeni nu-ți va putea sfârși spectacolul. Nimeni nu va avea putere să te țină în spatele cortinei să tragi funiile ca altcineva să îți ia rolul principal din lumina reflectoarelor vieții tale.

 

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

special pentru voi

Dragă Românie…

Draga mea Românie.... Te-am iubit cu înverșunare încă de când am început să mă îndrăgostesc de cuvintele tale. În c...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

2 Comments

 • avatar image

  seretan estera debora

  mai 02, 2011

  Reply

  e minunat ceea ce ai scris Matei..sper sa mai publici si alte articole..Domnul sa te binecuvinteze!

 • avatar image

  Marius

  mai 06, 2011

  Reply

  Multumesc. Vor mai urma 4 articole. Cate unul in fiecare duminica din luna mai. Domnul sa te binecuvanteze si pe tine!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.