Diverse

Cred şi simt, prin urmare ACŢIONEZ!

Vizite: 7322

a8

 Este important să te cunoşti tu pe tine. Să ştii cine eşti, ce îţi place şi ce simţi. Puţini oameni îşi fac timp pentru asta: să stea de vorbă cu ei înşişi, să se împrietenască şi să înveţe să se respecte. Când te cunoşti, abia atunci poţi să ai pretenţia ca şi alţii să te cunoască.

Tocmai de aceea trebuie să investeşti în tine. În visele tale, în dorinţele tale, în viziunea pe care o ai, în timpul tău şi în persoanele de lângă tine. Să înveţi să te dezvolţi personal.

Să ierţi, şi să te ierţi. Să iubeşti, şi să te iubeşti. Să accepţi, şi să te accepţi. Să fii tu, ca să poţi oferi din tine. Să fii fericit, ca să poţi răspândi fericire. Să zâmbeşti, ca să poţi însenina o zi. Să îmbrăţişezi, ca să ştii cât de caldă e o îmbrăţişare din suflet.

În zadar trăieşti, dacă nu trăieşti prin emoţii. În zadar priveşti în ochii celuilalt, dacă aceştia sunt goi. În zadar prinzi de mână, dacă unirea degetelor nu vine din inimă…

Nu muri înainte de vreme! Nu iubi superficial! Nu trăi viaţa altuia şi nu trăi pentru a-i impresiona pe alţii.

Nu-i nimic dacă încă nu ştii cum să respiri prin sentimente… Acest lucru se învaţă. Pas cu pas.

Loredana Latiş este unul din oamenii care te ajută să înveţi. Care te încurajează să faci primul pas spre tine. Tocmai de aceea, te invit la unul din evenimentele ei: „Încredere, influenţă şi acţiune”.

Caută oraşul din care faci parte, data la care va avea loc evenimentul şi curaj! Păşeşte spre tine! Atenţie, cei care doriţi să participaţi în Bucureşti la eveniment, acesta are loc în data de 24 mai, aşadar mai sunt doar câteva zile.

Vă puteţi înscrie dând click aici.

Fotograf: Ştefan Luchian

Citeste si:

Diverse

Nu mai suntem de-ai casei

Străin printre oameni. Străin cu mine, străin cu lumea... Senzația că nu aparții acestei lumi, că ești doar un călător c...

Diverse / special pentru voi

Nu ar fi momentul să ne trezim?

Cred că dacă în trecut oamenii se luptau cu greutățile fizice ale vieții, precum prea puțină mâncare, muncă grea, trai m...

4 Comments

 • avatar image

  avc

  mai 21, 2014

  Reply

  faina poza.. si articol ..si articolul cu fotbalisti...ma bucur ca iti merge bine)... in format video altcumva se observa persoanele))

  • avatar image

   Alina

   mai 21, 2014

   Reply

   Mulţumesc frumos. Mă bucur că a fost pe placul tău :)

 • avatar image

  marius

  mai 21, 2014

  Reply

  "nu trăi pentru a-i impresiona pe alţii" -Asta da afirmatie!

  • avatar image

   Alina

   mai 22, 2014

   Reply

   :)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.