special pentru voi / video

Cu fericire, din Cluj! (video)

Vizite: 9225

femeieferi

Atât de mulţi aleargă după fericire, şi se pare că totuşi… puţini o prind. Poate că e din cauza problemelor. Sau a valorilor date peste cap. Ori a societăţii care pe zi ce trece este tot mai compromisă. Sau a aşteptărilor mari pe care le avem. Ori… a oamenilor care şi ei, în goana lor după fericire, calcă pe oricine în picioare.

În aceste zile în care toţi se grăbesc, e bine că mai sunt oameni care se opresc şi… îşi pun întrebări. Asta a făcut şi Lică Nemeş când a simţit că trebuie să organizeze o conferinţă motivaţională despre fericire. A simţit, apoi a acţionat, pentru că asta fac oamenii care vor să schimbe ceva. Acţionează. Şi iată cum, într-o zi frumoasă de sâmbătă, 21 iunie, m-am aflat în Cluj-Napoca, în Casinoul din Parcul Central, ca să vorbesc despre fericire, eveniment moderat de Ovidiu Oltean,un profesionist în ale vorbelor.

20140621_201417

Alături de mine, ca speakere s-au mai aflat două femei extraordinare, care m-au făcut să mă simt mândră că ne aflăm pe aceeaşi “scenă”: Ioana Molnar, care provoacă fericire cel puţin măcar o dată pe zi, fiind manager general al florăriilor “Magnolia”, dar şi o femeie cu o căldură sufletească remarcabilă şi o modestie pe care puţini oameni mai ştiu să o aibă atunci când se află pe culmile succesului; şi Ursula Sandner, psihoterapeut şi life-coach, o femeie directă, care pune punctul pe “I” şi în acelaşi timp te ajută să… găseşti ce cauţi.

20140621_201335

Mulţumesc Lică pentru că m-ai determinat să mai fac încă un pas spre visul meu, mulţumesc Ioana pentru că eşti atât de deosebită şi mulţumesc Ursula pentru că mi-ai oferit onoarea de a fi alături de tine la o conferinţă aşa de frumoasă! Şi desigur, mulţumesc dragi clujeni pentru că m-aţi reprimit cu braţele deschise în mijlocul vostru!

Fiţi fericiţi!

Pentru cei care nu au reuşit să ajungă la conferinţă, pot să asculte dând click puţin mai jos.

 

 

 

 

IMG_20140621_233607

Citeste si:

special pentru voi

După depresie se pune virgulă, nu punct!

Ieri mi-am rugat pe Instagram cititorii să îmi propună un subiect pentru articol. Printre mesajele primite, am citit unul scurt:...

Diverse / special pentru voi

Experiența primei nașteri

  Acesta este primul articol pe care îl scriu în calitate de mămică. De fapt, acesta este primul articol pe care îl scri...

5 Comments

 • avatar image

  Alex

  Jun 22, 2014

  Reply

  Felicitari, Alina! Nu puteai da o definitie mai buna pentru fericire! Se vede ca te-ai dezvoltat personal si ca ai investit in tine. Vorbesti frumos! Ai mai spus un mare adevar legat de valoarea unui raspuns pe care il gasesti in rugaciune. Acela iti dezvolta atat relatia cu Dumnezeu cat te dezvolta personal si pe tine.

  • avatar image

   Alina

   Jul 01, 2014

   Reply

   Îţi mulţumesc frumos, Alex! :)

 • avatar image

  avc

  Jun 23, 2014

  Reply

  https://www.youtube.com/watch?v=QrLT0GvN4Iohttps://www.youtube.com/watch?v=QrLT0GvN4Io

 • avatar image

  Camelia Căpitanu

  Jun 23, 2014

  Reply

  mi-a plăcut mult! să porți mereu fericirea în suflet!

  • avatar image

   Alina

   Jul 01, 2014

   Reply

   Dor de tine!

Leave a Reply