afla despre.. / Diverse

Dacă alergi unde și cum trebuie, salvezi destine!

Vizite: 16822

Poster CROS

 

De multe ori alergăm dintr-o parte în alta, însă fără nici o destinație. Uneori obosim înainte de a ajunge la mijlocul drumului. Asta pentru că atunci când alergi trebuie să ai un țel și o motivație. Să știi că alergi pentru ceva și undeva.

Eu am decis ca în viață să încetez să mai alerg după lucruri care nu mă duc nicăieri. Am spus ”STOP”, mi-am redresat cârma și am pornit în sprint spre ceea ce contează. Și unul din obiectivele mele este acela de a aduce un zâmbet pe chipul oamenilor. De a dărui din mine. Așa că am decis să alerg pentru a salva destine. Da, nu sunt eu o mare atletă. Da, după câteva sute de metri simt că rămân fără aer. Însă știu că atunci când am un țel, și anume acela de a ajuta copiii și a îmbunătăți calitatea vieții lor, pot depăși orice limită.

Pe 20 August împreună cu #Profi eu voi alerga pentru a salva destine. Aflată la a treia ediție consecutivă, campania “Împreună cu tine, Profi salvează destine” are ca scop și în acest an ajutorarea copiilor și îmbunătățirea calității vieții lor. Organizațiile participante reprezintă 6 domenii de interes: educație, cultură, apărarea drepturilor copiilor, sănătate, incluziune/ servicii sociale și protecția mediului.

Avem nevoie și de tine! Toți participanții se pot înscrie GRATUIT la fața locului, de la 08:30 la intrarea Șincai din parcul Tineretului, la scena Profi, iar până la 09:30 vom avea parte de o mică încălzire, după care luăm startul. Eu am nevoie de susținători, vreau să alerg împreună cu cineva ca să prind curaj, tocmai de aceea te aștept și pe tine pe 20 august ca să alergăm împreună. La Cros vor fi 2 curse: o cursă populară de 1.8 km și o cursă sportivă de 4.5 km. Desigur, eu voi alerga cursa populară deoarece condiția mea fizică atât îmi permite, însă dacă ești un luptător mai atroce, poți miza pe 4,5 km.

Și dacă chiar nu poți alerga sau ești ocupat pe 20 august, să știi că poți ajuta și altfel. Dacă alegi să cumperi de la Profi în această perioadă, acumulezi o serie de puncte pe care le poți dona la infochioșcurile din fiecare magazin. Scanezi codul de bare de pe bon, selectezi unul din cele 6 ONGuri  care ți-a mers la inimă și către care vrei să meargă punctele, valoarea totală a premiilor este de 1.500.000 lei și se va împărți proporțional în funcție de numărul de puncte acumulate de către fiecare ONG în parte. Uite așa ajungi să ajuti copii mai puțini norocoși decât tine sau decât copiii tăi!

Pe lângă fapta bună pe care o facem, se vor oferi și medalii, diplome pe care le poți pune mândru pe perete și vouchere de cumpărături de la Profi. În plus, să știi că nu vom alerga fără un fond muzical, dar aceasta este o altă surpriză rezervată pentru 20 august. Ce spui, vii cu mine să alergăm împreună pentru un viitor mai bun al copiilor? Dacă da, te rog să mă contactezi pentru a alerga împreună!

Mai multe informații poți citi pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1051132541673637/

Citeste si:

afla despre..

Ce să fac când nu răspunde medicul?

De câteva luni trăim într-o perioadă foarte incertă. Nu o dată mi s-a întâmplat să am nevoie să pun câteva întreb...

Diverse

Lumi paradoxale

Dragii mei, doresc să vă prezint în rândurile de mai jos o poezie actuală vremurilor noastre, scrisă de Mirela Geamba...

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.