Diverse

De ce? Pentru ca….

Vizite: 3473

In primul rand sa raspund curiozitatii cuiva, de ce scriu eu. Eu scriu pentru ca asa imi descarc inima mai usor, pentru ca ador sa scriu. Scriu pentru ca vreau sa astern pe o foaie prin cuvinte frumoase ceea ce s-a intamplat in viata mea, si scriu pentru altii care sunt flamanzi dupa cuvinte. Scriu pentru ca unii sa nu mai faca aceleasi greseli pe care le-am facut eu. Ca prin greseala mea, impartasind-o, macar, cel putin o persoana sa nu o repete. Si mai scriu pentru ca atunci cand ma asez in fata unei foi albe, goale, imaculate, simt dragoste sa o umplu de cuvinte. Sa ii dau viata. Sa o insufletesc.

Si acum sa spun pentru CINE scriu? Scriu pentru cei carora le face placere sa ma citeasca, si le scriu celor dragi mie. Daca nu iti place ce scriu, iesi, ai un „x” in dreapta paginii, apasa pe el. Nu te oblig sa intri sa ma citesti, nu te oblig nici macar sa ma vizitez. Daca ai de gand sa ataci, sa vorbesti obscen sau sa intrigi lucrurile, esti liber/a sa o faci, dar nu AICI. E alegerea mea ce scriu aici, ce gandesc aici, ce citate folosesc, asa ca daca nu-ti place sau convine ceva, te invit respectuos sa nu ma mai RECITESTI. Daca te intriga ceva prin ceea ce fac eu aici, foarte bine. Cel putin sunt fericita ca nu las lumea indiferenta. Fie ca ii intrig, fie ca le place ceea ce fac.

Scriu pentru mine, pentru ca sufletul meu este o penita, care asteapta sa fie folosita non-stop pentru a-si descarca cerneala!

O duminica placuta!

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

Diverse

Viața la 2 ani

M-am trezit dimineață. Am deschis ochii și... am dat nas în nas cu băiețelul meu. ”Gata nani” îmi spune zâmbind senin....

1 Comment

  • Fanilor mei « Biscuim Măria Ta!

    sept. 29, 2009

    Reply

    [...] daca Alina ma va ucide cu pietre si va zice ca sunt un mare copiator, intrucat si ea a scris un articol de genul asta recent, ma vad nevoit s-o fac pentru bunul mers al acestui [...]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.