Interviuri

Exclusiv: Interviu cu unul din participanţii la „Românii au talent”: Muneer

Vizite: 17386

Am fost surprinsă când l-am văzut pe Muneer, un tânăr foarte talentat şi glumeţ, la emisiunea „Românii au talent”. Şi acum îmi amintesc cum stăteam la recepţie la un hotel şi beam un suc, iar în fundal era emisiunea „Românii au talent”, iar deodată: am tresărit. Era Muneer, un amic virtual de-al meu, în vârstă de 26 de ani venit acum opt ani în România din  Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, ca să studieze medicina. Mai are un an şi termină. Deşi a cântat foarte bine, acesta nu a trecut în semifinale. De ce? Aflaţi chiar de la el!

Alina Ilioi:  Muneer de cât timp şi ce  gen muzical cânţi?

Muneer: Cânt de 5 ani, şi am cântat de toate: house, pop, rnb, old school, dar acum cânt doar pop, rnb şi old school

Alina Ilioi: Cine te inspiră?

Muneer: M-a inspirat Jay Sean într-un mod foarte plăcut, datorită energiei lui cred că am ajuns unde sunt eu azi. Nu am ajuns prea departe, dar e un bun început, zic eu. Acum e altă etapă din viaţa mea şi mă inspir foarte mult de la artiştii noi de pe youtube, de la Bruno Mars, de la Jay Sean, după cum am mai spus. Acum aştept următorul album al lui Justin Timberlake şi a lui Lenny Kravitz.  Muzica trebuie să fie uşoară şi să poţi să faci ce vrei cu ea.

Alina Ilioi: Cum ţi s-a părut concursul „Românii au talent” şi ce părere ai despre juriu?

Muneer: Concursul „Românii au talent” a fost o experienţă din viaţa mea foarte placută, păcat ca a durat puţin. Dacă era un concurs aşa ca în străinătate, sigur mergeam mai departe. Juriul a fost superb, fiecare în parte era drăguţ din punctul meu de vedere.  Au mai greşit şi ei, dar cred că totul depinde de producător şi nu de juriu, aici în România.

Alina Ilioi: Ce părere ai despre faptul că ţi-au spus că eşti admis în concurs şi totuşi nu ai intrat în etapa următoare? De ce consideri că au făcut aceasta?

Muneer: Faptul că nu am intrat în următoarea etapă… Sincer nici eu nu ştiu de ce, nici măcar în  ziua de azi. Pentru că sincer, nu am întrebat de ce nu m-a ales. De fapt, de parcă ar fi schimbat ceva dacă puneam întrebarea „De ce?” .  Mi-am dat seama deja ce fel de emisiune era, după ce am primit acel „nu”.

Alina Ilioi: Cum ai reacţionat când ai aflat că nu vei participa în continuare?

Muneer: Am avut o dezamăgire. Un şoc. Când am văzut că nu mergem mai departe, eu şi chitaristul meu am fost foarte dezamăgiţi. A fost pe moment o situaţie foarte aiurea, nu doar pentru mine, cred că şi pentru restul concurenţilor care au fost în aceaeaşi situaţie ca şi mine. Cel mai mult îmi pare rău că eu mai colaborez şi cu Mandinga şi nu am putut să promovez cu ei nici unde pentru că  mi s-a spus că nu am voie să mă promovez pe sticlă timp de jumătate de an de când au început preselecţiile şi până la finala concursului, căci altfel nu pot sa fiu în emisiune. În concluzie, am pierdut şanse de promovare, dar asta este, omul învaţă din greşeli.

Alina Ilioi: Ce părere ai despre câştigătorul acestei ediţii? Cine ţi-ai fi dorit să câştige?

Muneer: Pe Adrian Ţuţu eu nu-l cunosc personal, dar băiatul are talent orice ar fi şi mă bucur pentru el, şi chiar doresc să văd că a făcut ceva cu talentul lui după această emisiune, nu ca şi megastar, semnat şi rămas în sertar. Au fost  foarte mulţi concurenţi buni: trupa Balance, Iustin, Valentin, mi-a plăcut de Rebeca… Decât să zic cine aş vrea eu să câştige,  mai degrabă  m-aş bucura pentru Adrian Ţuţu din plin şi îi doresc succes în showbizz.

Alina Ilioi: Ai avut parte pe stradă de vreo reacţie din partea oamenilor după ce ai participat la concursul „Românii au talent”?

Muneer: Cred că fiecare  dintre noi am avut parte de asta. Până şi omul care a tuns o oaie hehehe:)). Daa mi s-a întâmplat şi am avut un feeling fain. Chiar dacă am apărut 1 minut pe sticlă, lumea m-a recunoscut şi nu m-am aşteptat.  În Timişoara mai cântam şi înainte şi acolo mă cunoaşte lumea.  Dar nu mă aşteptam  să fiu recunoscut şi în Bucureşti. E frumos.

Alina Ilioi: Ce planuri de viitor ai?

Muneer: Vreau să ajung să fiu foarte bun în ceea ce fac. Anul acesta vreau să termin medicina, căci sunt la facultate ultimul an în Timişoara, şi e timpul să o termin hehehe:d.

Dragi cititori, aceasta este o parte din Muneer. Şi, după cum spune el: „Al katir min as-sa-ada”. Adică: „multă fericire”!

Citeste si:

Interviuri / Social

Magda Coman: „Despărţirile sunt grele şi dureroase, însă cred în Dumnezeu, şi voi trece peste această periodă, iar într-o zi voi zâmbi din nou.”

Vă amintiţi de Magda Coman. Anul trecut am realizat un interviu cu ea, pe care îl puteţi reciti aici, despre viaţa ei şi despre...

Interviuri

Interviu cu Florentin Dumitru, Nana Falemi şi Iulian Miu

  Nu de puţine ori am auzit bărbaţi referindu-se la cei trei: Florentin Dumitru, Nana Falemi şi Iulian Miu ca la "idolii ...

15 Comments

 • avatar image

  Nelutu M.

  mai 02, 2011

  Reply

  Ce elegant a raspuns la toate intrebarile. Se vede ca nu este roman! Pozitiv, optimist si fara 'lamentari nefolositoare' ;)) Frumos interviu!

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 02, 2011

   Reply

   Da, e o persoană de calitate:)

 • avatar image

  Vico

  mai 02, 2011

  Reply

  fain, interviu. am crezut ca a trecut mai departe in concurs, pacat.

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 03, 2011

   Reply

   Da, şi mie mi-a părut rău.

 • avatar image

  ginutza

  mai 03, 2011

  Reply

  Muneer merita sa se afle printre finalisti. Am avut ocazia sa-l aud cantand cu Mandinga si e fffffff bun. Un adevarat talent

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 03, 2011

   Reply

   Aşa este...

 • avatar image

  mada

  mai 03, 2011

  Reply

  frumos interviu,are o voce deosebita....mult succes in continuare

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 03, 2011

   Reply

   Mulţumesc şi din partea mea, şi din partea lui

 • avatar image

  codruta

  mai 03, 2011

  Reply

  Educat si plin d ebun simt...Muneer esti super!

 • avatar image

  Muneer

  mai 03, 2011

  Reply

  Multumesc mult apreciez frt mult cuvinte frumoase :*:*

 • avatar image

  Cocalari si Pitipoance

  mai 04, 2011

  Reply

  Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 04, 2011

   Reply

   Mulţumesc:) Mă bucur

 • avatar image

  andreea

  mai 12, 2011

  Reply

  foarte frumos interviul. felicitari amandurora si tie alina in special ca ai avut ideea de a realiza un interviu cu muneer. si eu il am la prietenii "virtuali" de pe facebook, nu-l cunosc personal dar pot spune k este o persoana deosebita si fara fitze, mi-a raspuns de fiecare data cand am vorbit cu el pe facebook. este o persoana cu f mult bun simt si il apreciez pentru asta dar si pt talentul lui. ii urez multa bafta in continuare, la fel si tie alina. la mai multe interviuri inclusiv cu muneer :P. va pup

  • avatar image

   Alina Ilioi

   mai 14, 2011

   Reply

   Îţi mulţumim Andreea:)

 • avatar image

  Roxana

  mai 24, 2011

  Reply

  Un baiat de nota 10!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.