Diverse

Interviu în închisoare- partea a III a

Vizite: 4035

Daniel şi-a început greul vieţii de la vârsta de 14 ani. El nu a avut norocul altora, are o mamă bolnavă şi a muncit pentru întreţinerea familiei.  A terminat opt clase, mereu a dorit să muncească cinstit chair dacă asta implica efort fizic. Nevoia, lipsa banilor, lipsa suportului părinţilor, cât şi un anturaj greşit l-au împins spre luarea unor decizii pripite.

Cu o maturitate de neaşteptat pentru un băiat de 19 ani, afirmă că ”fiecare plăteşte pentru greşeala lui. Asta e.” Şi de această dată prieteniile greşite şi-au spus cuvântul, băutura şi-a arătat faţa adevărată, dar şi situaţia precară din România a ieşit la iveală. Cert este că un băiat atât de deştept precum este Daniel, a ajuns în situaţia în care să spună că regretă absolut tot din ce  a făcut până acum. Câţi tineri din ziua de astăzi sunt atât de conştienţi şi sinceri cu ei însişi ca să poată susţine aşa ceva? ”În închisoare este o lume diferită faţă de cea de afară”…spune gânditor Daniel.

Este păcat cum asemenea tineri deştepţi, cu o gândire sănătoasă recurg la asemenea fapte. În încheiere, am să vă spun la fel ca şi Daniel: ”NU FĂ NIMIC DIN CE NU AR TREBUI SĂ FACI!”

Citeste si:

Diverse

Nu mai suntem de-ai casei

Străin printre oameni. Străin cu mine, străin cu lumea... Senzația că nu aparții acestei lumi, că ești doar un călător c...

Diverse / special pentru voi

Nu ar fi momentul să ne trezim?

Cred că dacă în trecut oamenii se luptau cu greutățile fizice ale vieții, precum prea puțină mâncare, muncă grea, trai m...

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.