special pentru voi

Iubește ca o femeie deșteaptă!

Vizite: 27209

Portrait of a beautiful woman as applying makeup near a mirror. Photo in retro color style.

 

”Tu te-ai uitat în ultima vreme în oglindă?” a fost întrebarea pe care i-a pus-o fără să stea pe gânduri, privind-o țintă. ”Ce vrei să spui tu cu asta?” a rostit incomodă. ”Vreau să spun că stai aici în fața mea, o femeie frumoasă și inteligentă, care muncește zilnic pentru visul ei, care are posibilitatea de a alege, și stai și te frămânți din cauza cuiva care nu apreciază nici măcar jumătate din valoarea ta. Așa că te întreb iar: te-ai uitat ultima vreme în oglindă, de ai ajuns să te comporți de parcă n-ai avea nici o calitate, mulțumindu-te cu frânturi din ce ți se poate oferi?”

S-a mutat de pe un picior pe altul, și tot ce și-a putut aduce aminte e că ”și femeile deștepte ajung să fie proaste în iubire”. Însă cine a spus că este o regulă? Cine a instituit-o? De altfel, mai că îi veni și ei să râdă. De când a fost ea un om al zicalelor? Din contră, mereu i-a plăcut să demonstreze contrariul. Să arate că se poate.

Oare nu a ajuns dorința ei de a iubi necondiționat și fără nici o așteptare, să stea în calea a cine e ea cu adevărat și a binecuvântărilor ei? Oricum, dacă un lucru e menit să se întâmple, se va întâmpla la momentul potrivit. De ce, dar, duce această luptă care pare să nu aibă nici un sfârșit? De ce lasă toate acele gânduri să-i acapareze în fiecare zi mintea? Nu ea era cea care spunea cândva că trebuie să lași lucrurile să meargă pe făgașul lor normal?

A dat tot ce-a fost mai bun din ea? A dat. A spus clar și răspicat ce simte? A spus. În acest caz, chiar așa, de ce se comporta de parcă nu era suficient de bună, de parcă trebuia să demonstreze cuiva ceva?

I-a mulțumit persoanei care a avut curajul de a fi sinceră cu ea, a ieșit din birou și s-a dus să se uite într-o oglindă. Pentru prima oară, după multă vreme, cu alți ochi. Și și-a zâmbit. Cu adevărat, în acea oglindă vedea o femeie puternică, care a trecut prin atâtea. Și iată că acum se comporta ca o femeie slabă. Și-a îndreptat spatele, a zâmbit încă o dată privindu-se în ochi și a ieșit pregătită să fie ceea ce trebuie să fie! Pentru că femeile deștepte trebuie să fie deștepte și în iubire, ba chiar mai mult în acel domeniu decât în oricare altul!

Imagine preluată de pe: http://faithalongtheway.com/love-the-girl-in-the-mirror/

Citeste si:

Diverse / special pentru voi

Spune-mi necazul tău ca să-ți spun succesul meu

  De când am devenit mămică am pășit într-o lume nouă, în care am acces la diferite grupuri și informații. Tot de...

barbatilor / special pentru voi

Bărbaților, câte ceva despre soțiile voastre!

Se vorbește puțin înspre mai deloc despre transformările emoționale și fizice prin care trece o femeie când devine mamă. Ce...

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.