Diverse

Lecţie de viaţă de la legende

Vizite: 5457

     Vineri am avut ocazia să întâlnesc doi oameni extraordinari:  Buddha Stretch şi Tweet Boogie. Cine sunt ei? Coregrafi celebri şi dansatori excepţionali. Au dansat cu Michael Jackson, Will Smith, Mariah Carey, Ciara, Jay-Z şi lista continuă. De ce am ales şi să scriu despre ei? Pentru că sunt deosebiţi.

    Sunt deosebiţi în primul rând pentru că nu am văzut nici măcar un gram de „fiţă” la ei. Şi da, sunt celebri, legendari chiar aş putea spune. Ar fi avut tot „dreptul” să-şi ridice nasul sus şi să privească doar în tavan.

  Mai apoi, aceste persoane au făcut nenumărate sacrificii pentru pasiunea lor. Visul lor. Au călătorit şi iar au călătorit, au dormit în sute de hoteluri şi au fost departe de familie.

  Sunt calzi. Emană căldură sufletească şi energie. Îţi face plăcere să stai lângă ei. Te face să te simţi bine şi au un zâmbet inconfundabil. După ce am terminat filmările cu ei, am făcut schimb de contacte.

 Şi ştiţi de ce mai sunt deosebiţi? Pentru că a fost cel mai uşor de făcut un material cu ei. Au multă experienţă cu presa şi ar fi putut avea fel şi fel de pretenţii. În schimb, unde i-am pus, acolo au stat. Nu au comentat, nu au zis nimic, nu au ridicat nici un fel de pretenţie. „Dacă vrei să stau jos, stau jos. Dacă vrei să stau în picioare, stau în picioare. Cum vrei” mi-a spus prietenos Buddha.

   Cred că pe toţi ne-a învăţat o lecţie valoaroasă şi ne-a amintit cât de important este să fim oameni calzi.

Ştirea o puteţi vedea aici:

http://observator.a1.ro/social/Lectii-de-dans-de-la-legende_57727.html

Citeste si:

Diverse

Lumi paradoxale

Dragii mei, doresc să vă prezint în rândurile de mai jos o poezie actuală vremurilor noastre, scrisă de Mirela Geamba...

ascuns in suflet / Diverse

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Mereu prezentăm oamenilor cea mai bună variantă a noastră. Varianta poleită bine cu aur, dată cu luciu, fără scame și fără ...

1 Comment

  • avatar image

    Savoir Faire

    apr. 10, 2012

    Reply

    postarea asta imi aduce aminte de o zicala foarte tare, pe care mai mult ca sigur nu sunt in stare sa o reproduc cu exactitate: "mai bine sarac si cinstit decat bogat dar vandut" zicala nu se refera doar la bani, ci la valorile vietii :D p.s esti foarte draguta, sau cel putin asta rezulta de pe telefonul meu tembel care nu reproduce pozele la calitatea dorita :D

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.