Diverse

Lucrurile frumoase apar după ce renunţi la ce e rău.

Vizite: 22060

1533913_1443746729188607_1612432954_n

Ştii că e bine, atunci când e pace. Când simţi că în sfârşit poţi răsufla, fără să-ţi fie teamă să iei următoarea gură de aer. Că cel din faţa ta nu-ţi vânează greşelile.

Lucrurile frumoase apar după ce renunţi la cele care-ţi mănâncă din suflet. Războiul se opreşte doar după ce faci pace tu cu tine. Ca să fie ordine în dezordine, trebuie să începi să faci curat. Să arunci lucrurile care-au început să miroase, să le repari pe cele care s-au stricat, să te desparţi de ce e în plus. Doar după ce sortezi importantul de neimportant, curatul de murdar, frumosul de urât, ajungi să vezi cât eşti de binecuvântat.

Poţi să stai în linişte cu o a doua persoană, numai după ce-ai învăţat să stai în linişte cu tine. Iar liniştea înseamnă să faci pace cu inima şi mintea ta. Să le asculţi, să le vorbeşti, să le îngrijeşti. Nu te poţi aştepta să ai o grădină a sufletului frumoasă, dacă nu uzi florile.

Ca să ai parte de minuni, trebuie să crezi în ele. Spectaculosul nu vine în viaţa celor care aleg să şi-o petreacă precum spectatorii. Puţini ştiu că viaţa devine frumoasă atunci când o priveşti cu ochi frumoşi. Dacă o priveşti cu ochi critici, ajungi să vezi doar zdrenţele din mijlocul materialelor de calitate.

Viaţa e o binecuvântare, nu un blestem. Blestem devine pentru cei care aşează la rândul lor, blestemul asupra capetelor altora. Tu presară binecuvântare.

Citeste si:

Carti / Diverse

Vrei carte? Ai parte! (Recomandări de carte)

Omul care iubește cărțile este un om care are o minte frumoasă și antrenată. În plus, nimic nu se compară cu mirosul de carte ...

Diverse

Dacă fugim de ceea ce suntem, vom fugi de noi o viață întreagă.

Asta ești tu. Ăsta ești tu. Dacă înțelegem și acceptăm asta, ne putem accepta pe noi înșine. Însă dacă fugim de ceea ...

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.