Diverse

Minciuni pe care și le spun femeile

Vizite: 30597

1620448_842450999114024_1912991396_n

Ți s-a întâmplat și ție să găsești tot felul de scuze și motive pentru comportamentul cuiva? Să îți spui că e doar o chestie de moment, că e o perioadă mai dificilă, că el nu e așa…  Eu am făcut-o, în trecut. Am găsit scuze pentru un comportament la care trebuia să-i găsesc ușa. Abia după ce-am deschis ochii și-am cunoscut ce înseamnă de fapt respectul și iubirea, am înțeles că îmi spuneam singură minciuni pe care eu le credeam mai mult decât celălalt chiar.

  1. Mă iubește, dar nu și-a dat seama încă. Hm… adică vrei să îmi spui că un om te iubește, însă se comportă cu tine cu indiferență sau răutate pentru că încă nu și-a dat seama nici el că te iubește. Serios? Oare iubirea nu atrage după sine dorința de a-l face pe celălalt fericit și împlinit?
  2. O dată ce mă va cunoaște cu adevărat cum sunt eu, se va schimba. În primul rând, de ce nu te cunoaște cu adevărat cum ești tu din prima și e nevoie de timp pentru asta? E oare vorba de acele ziduri de protecție sau măști pe care le ai? În al doilea rând, dacă un om se schimbă pentru tine și nu pentru că simte din interiorul inimii, schimbarea aceea nu e de durată. E doar pentru o perioadă.
  3. El mă respectă, doar că are un temperament mai agitat. Oricât de impulsiv și agitat ar fi un caracter, dacă te respectă nu își permite să vorbească urât cu tine, vulgar, să te înjure sau să te înjosească. Respectul nu dispare în secunda în care te enervezi.
  4. Cu timpul o să devină mai blând și mai romantic. Dacă se întâmplă o minune sau lucrează Dumnezeu la inima lui. Dacă nu, cu timpul o să i se accentueze acele atitudini și porniri pe care le are chiar în acest moment. Ce spui, poți trăi cu asta?
  5. Nu voi mai găsi pe cineva la fel de bun ca el. Dacă acesta este singurul motiv care încă te mai ține lângă el, dă-mi voie să-ți spun că e o minciună. La fel cum el îți tot spune că mai sunt femeie, să știi că mai sunt și bărbați. Iar unul din ei o să te iubească și o să te respecte așa cum trebuie, și o să simți că e cel potrivit.
  6. E ocupat acum, dar în viitor o să aibă mai mult timp pentru mine. Interesant, nu are timp pentru tine, dar are timp să se uite la meci. Să joace golf. Să iasă cu prietenii. Cumva are timp pentru toate, dar nu are timp să îți ofere ție atenție. Când un bărbat te vrea, ești o prioritate, nu un ”să văd cât timp îmi mai rămâne după”. Vrei să fii înainte sau după?

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

Carti / Diverse

Vrei carte? Ai parte! (Recomandări de carte)

Omul care iubește cărțile este un om care are o minte frumoasă și antrenată. În plus, nimic nu se compară cu mirosul de carte ...

Diverse

Dacă fugim de ceea ce suntem, vom fugi de noi o viață întreagă.

Asta ești tu. Ăsta ești tu. Dacă înțelegem și acceptăm asta, ne putem accepta pe noi înșine. Însă dacă fugim de ceea ...

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.