barbatilor

Momentele acelea în care îţi dai seama, drag bărbat…

Vizite: 38982

happy_go_lucky_by_marenkathleen

Momentul acela în care o vezi că aleargă prin ploaie, fără pantofi în picioare, cu părul desfăcut pe spate şi cu mâinile către cer, ai ştiut că ea e altfel. Când ai observat primii picuri de ploaie, ţi-ai spus că iar o să ai parte de cineva care o să se plângă că i s-a stricat coafura şi ai căutat din priviri un adăpost unde să staţi până se opreşte ploaia. Însă, când te-ai uitat lângă tine, ai văzut-o râzând cu poftă, de parcă stropii de ploaie îi gâdilau pielea un pic arsă de soare.

Momentul acela în care eşti obosit şi supărat, şi nu ai chef de nimic, dar ea nu se lasă până când nu stoarce un zâmbet de la tine. Şi de cele mai multe ori o face involuntar, prin felul ei de a fi.

Clipa aceea în care nu-i este frică de competiţie, şi o vezi că-şi suflecă mânecile bluzei, îşi prinde părul într-o coadă şi te atenţionează dinainte că ea nu are nevoie de favoritisme doar pentru că e fată. Privind-o aşa luptătoare, îţi dai seama că orice necaz ar apărea în viaţă, la fel ar face.

Clipa în care adoarme istovită pe bancheta maşinii, iar tu o priveşti  cu un zâmbet ciudat pe buze, pe care nu l-ai mai avut niciodată. Şi parcă ai sta aşa, o eternitate, privind-o.

Momentul în care o vezi plângând, pentru că viaţa nu e tare blândă cu ea, şi-şi şterge lacrimile pe furiş, de parcă ei nu îi este îngăduit să plângă. Apoi, ridică privirea din pământ, zâmbeşte printre 2-3 lacrimi uscate şi-şi spune ei însăşi: o să fie bine.

Momentul acela, ştii, în care te întrebi ce s-a întâmplat cu tine, în care îţi spui că te-ai înmuiat, în care te întorci din drum de câteva ori, în care pui mâna pe telefon şi o suni, apoi închizi, şi iar o suni. În care spui orice nerozie doar ca să o auzi râzând. În care găseşti motive ca să vorbeşti cu ea.

Atunci… atunci să ştii, dragule, că ai dat peste femeia care îţi va tulbura lumea pentru un moment, ca apoi să o ai liniştită pentru o viaţă. Atunci, să ştii că te-ai îndrăgostit. Şi nu oricum, ci până peste cap.

P.S.    Citește mai multe despre iubire și sentimente din cartea ”Te iubesc pe nevăzute” pe care o poți comanda aici:  http://bookzone.ro/produs/te-iubesc-pe-nevazute/

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

barbatilor / special pentru voi

Bărbaților, câte ceva despre soțiile voastre!

Se vorbește puțin înspre mai deloc despre transformările emoționale și fizice prin care trece o femeie când devine mamă. Ce...

barbatilor

Bărbaţii de pe vremea tatălui meu

   Astăzi am discutat cu tatăl meu despre... bărbaţi. Era curios să ştie cum se mai comportă în ziua de astăzi băieţii. ...

3 Comments

 • avatar image

  necenzurat

  iun. 17, 2015

  Reply

  Cam gay

 • avatar image

  Raluca

  iul. 22, 2015

  Reply

  Superb! Tine-o tot asa ☺

 • avatar image

  Me1423

  aug. 07, 2015

  Reply

  Scrii foarte frumos si ma regasesc in ceea ce scrii pe blog. Am o intrebare si m as bucura daca ai putea raspunde... Ce faci cand simti ca ai pierdut singura persoana care te putea face fericita si langa care te simteai intreaga? Ce faci daca niciodata nu veti mai putea fi impreuna? Ai reusit sa treci peste? Din ce scrii, realizez ca nici tie nu iti merge prea bine la capitolul asta. Cine a fost vinovat in cazul vostru? E mult daca intreb asta? Eu nu pot depasi de nicio culoare momentul si greseala a fost sa cred ca alta persoana ma va putea ajuta. Dimpotriva... Ma simt mult mai rau si sufar si desi stiu ca nu va exista loc de impacare, acum dau toata vina pe mine pt ca am incercat sa l uit in felul ala. Si i am inselat oarecum asteptarile. Ii promisesem ca daca nu va fi el, nu va fi nimeni. Stiu, oarecum absurd ca am spus asta.. Insa parca sunt rupta in mii de bucatele si de fiecare data cand fac ceva imi aduc aminte de el si retraiesc anumite momente pe care le am avut cu el si nu reusesc sa uit. Ce sa fac?! Efectiv simt ca fara el nimic nu mai e la fel.. Nici macar eu. Astept un raspuns sincer. Multumesc!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.