Reviews / special pentru voi

Momentul în care mi-am luat zborul!

Vizite: 12218

2a7371ec0db9805bcd9695f028a9509e

   Au fost câteva zile intense. Faptul că acum stau şi scriu dedicaţii pe prima pagină a cărţii pentru oameni dragi mie, încă mă face să cred că este ireal. Dar mă aduce la realitate pansamentul pe care încă-l am la mână, de aseară, de la spital. Am trăit intens fiecare moment, poate de asta le-am şi făcut o vizită neaşteptată medicilor.

Să revenim la bucurii. Lansarea cărţii „Aşa vei şti că l-ai întâlnit pe EL” a fost pur şi simplu… o seară în care mi-am stăpânit lacrimile de fericire în fiecare moment. Am avut parte de surprize minunate, începând de la prietenii mei, până la oameni necunoscuţi, care mi-au amintit că există bunătate şi la mai mult de 1 m depărtare.

_DSC7416

Îmbrăţişările, zâmbetele, florile, cuvintele dragi… toate acestea mi-au deschis şi am realizat: există oameni care mă iubesc. Oameni care şi-ai răpit din timpul lor, pentru a fi acolo. Mă străduiesc să găsesc cuvintele potrivite ca să exprim totul, dar sincer, nu le am. A fost peste măsura cuvintelor mele.

Mi-aş dori ca cel puţin măcar o dată în viaţă, fiecare persoană să experimenteze ce am simţit eu. Să aibă parte de acea căldură şi dragoste. Şi asta mă face să o spun încă o dată: există un Dumnezeu care ne surprinde mereu!

_DSC7396

_DSC7393

Nu am să uit nici un om care a fost acolo, cu mine. Nu am cum să uit pe cei care au luat parte la realizarea visului meu.

Şi da, cartea aceasta este un produs a tot ceea ce înseamnă viaţă!

Mulţumesc fiecăruia în parte pentru tot ce a făcut pentru mine! Vă iubesc (şi nu o spun doar aşa)!

_DSC7357

_DSC7362

_DSC7369

_DSC7549

Mulţumiri: Dacian (The Storyalist), Salon Golescu, Selfish Cupcakes Delights, Aqua Carpatica, Rozalia Bot, Atelier Ligia Mocan, Carmen Dinca,  Unc Production şi Beni, Cristian Neculai.

Fotografii:  Cristian Neculai

Citeste si:

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

Diverse / special pentru voi

Nu ar fi momentul să ne trezim?

Cred că dacă în trecut oamenii se luptau cu greutățile fizice ale vieții, precum prea puțină mâncare, muncă grea, trai m...

3 Comments

 • avatar image

  addicted

  oct. 29, 2014

  Reply

  Si noi te iubim, si nu o spunem doar asa. Pe mine cel putin m-ai facut sa te iubesc de la primul gest ( butonasul rosu` ) si apoi... prima citire. Sper ca esti constienta de frumusetea sufletului tau si de cata energie pozitiva emani, energie de care toti cei din jur au nevoie. Ma bucur nespus de mult c-am fost martora la implinirea visului tau, ca te cunosc, ca-mi esti lipita de suflet, cu totul! Te pup cu mult drag, butonasul tau.

 • Alina Ilioi – Momentul în care mi-am luat zborul | Persona

  oct. 29, 2014

  Reply

  […] mai departe AICI aceasta scurta postare, si admirati pozele care o […]

 • Asa vei sti ca l-ai intalnit pe EL | touchofadream.ro

  nov. 03, 2014

  Reply

  […]    In urma cu o saptamana am fost martora la implinirea unui vis maret al unui om absolut minunat. Am fost prezenta la lansarea de cartea ” Asa vei sti ca l-ai intalnit pe EL ” a frumoasei Alina Ilioi. […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.