ascuns in suflet

Născocim tot felul de motive ca să nu iubim, de teamă că vom suferi, că vom fi părăsiți într-o bună zi

Vizite: 9778

960120_730901666922342_1746478032_n

Mi-aş arunca nişte haine într-o valiză, nu multe, două-trei, câteva cărţi, mi-aş închide telefonul şi-aş pleca. Gândul ăsta nu-mi dă pace, şi nu e un gând de fugă. Sau poate că e, dar nu vreau să recunosc.

Nu vreau să mai planific întâlniri, să văd agende, să mă joc de-a v-aţi ascunselea cu el, să nu pot să-mi plâng prietenii morţi pentru că au alţii de comentat, sau pentru că e prea trist pentru ei.

Am ajuns în punctul de saturaţie, în care aşa aş fugi pe-o plajă pustie, să las vântul să se joace prin pletele mele, să stau desculţă pe nisip şi marea să-mi gâdile degetele de la picioare.

Vreau să evadez. Să evadez din toate gândurile astea care constant îmi macină mintea. Să evadez din mijlocul haosului. Să nu mă mai gândesc la ce bine ar fi dacă…

Mi-am pus grătar la suflet, şi asta nu eram eu. Eu umblam cu sufletul dezbrăcat şi uşa larg deschisă. Când l-am îmbrobodit aşa? Nu mă simt comod, şi mă lovesc chiar eu de colţurile gratiilor. Oamenii mi-au zis că-i bine, că trebuie un grătar la intrare ca să pot tria ce intră şi ce iese. Dar nimeni nu a zis că colţurile încep să-ţi intre tot mai adânc în marginile inimii.

Aş fi impulsivă. Aş da câteva mesaje pe care mă abţin să le dau, i-aş spune că poate că atunci când o să-şi adune curajul să iubească o să fiu eu prea obosită să mai vreau, şi mi-aş lua bagajul ăsta uşor ca pana pe care-am început să-l fac şi m-aş duce.

M-am săturat de motivele oamenilor de a nu iubi, şi încep să mă molipsesc şi eu puţin. Şi nu vreau. Nu vreau să ajung să fiu eu persoana care fuge de iubire. Nu mi-aş ierta-o niciodată.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

1 Comment

  • avatar image

    Cami Oprescu

    iul. 24, 2015

    Reply

    Astea sunt si dorintele din sufletul meu. Vreau să văd dragoste la oamenii din jurul meu, dar se pare că pe cât este de greu să o oferi, pe atât este de greu și să o primești. Am observat că oamenii se sperie atunci când ești sincer, când vrei să le arăți dragoste. Le este teamă să nu fie răniți sau înșelați. Și cred că le este frică să-ti deschidă ușa inimii pentru că s-ar putea să fie dezamăgiți. Alina, continuă să scrii despre iubire. Deși nu realizează, oamenii au mare nevoie de iubire. Este hrana sufletulu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.