Diverse

O zi mai uşoară fără dureri de spate

Vizite: 6233

        alina s În ultimul timp, întreaga perioadă mi-a fost mai mult decât încărcată, iar la un moment dat simţeam cum abia mă mai ţin pe picioare şi cum privesc persoana din faţa mea, o ascult, dar nu prea o ascult. Ştiţi, acea senzaţie când cel din faţă vorbeşte, dar habar nu ai despre ce pentru că nu te poţi concentra. Şedinţe foto, prezentări, întâlniri, proiecte, examene, citit şi multe altele. Toate acestea s-au petrecut doar în câteva zile, şi au fost momente în care m-am mirat că mai rezist. Ferice de mine că toată oboseala asta mi s-a dus în momentul în care am păşit pe uşa celor de la Esthetic Lux Center, un centru de întreţinere şi remodelare corporală, despre care am să mai scriu din când în când.

   Şi iată-mă pe mine obosită şi cu dureri de spate, aşteptând un tratament miracol care să mă repună pe picioare. De înotat nu am mai înotat de câteva săptămâni, iar asta am resimţit puternic pe coloana mea. Aşa că… i-am spus kinetoterapeutei de la Esthetic: „Bianco, mă cam îndoiesc că mă poţi scăpa de durerea de spate, dar hai să vedem”. Şi-aşa am stat pe masă o oră întreagă, iar timp de jumătate de oră mi-a făcut un masaj mai special, care îmi încălzea zona, cu un aparat care se numeşte Dermotherm, apoi, o altă jumătate de oră, Bianca a insistat pe zonele mele cu probleme, mai precis zona lombară. Am urcat suspectă pe masa de masaj, dar am coborât cu suspiciunile îndepărtate. Simţeam că mi s-a luat o povară de pe umeri şi că pot sta în picioare liniştită, fără să resimt deloc durerea. Bineînţeles că a revenit durerea după câteva zile, mai ales că eu stau mult la laptop şi scriu, dar s-a ameliorat. Normal că i-am spus Biancăi că are mâini magice şi că abia aştept să văd data viitoare dacă o să fie tot atât de bine.

    Aşadar, sincer vă spun că abia aştept să merg şi săptămâna viitoare, mai ales că ştiu că ajută enorm de mult atunci când vine vorba de afecţiunile coloanei. Mai mult decât atât, pentru că eu i-am plăcut pe cei de la Esthetic Lux Center şi sentimentul a fost reciproc, am reuşit să obţin o reducere de 10% pentru abonamentul la masaj, pentru fiecare cititor de-al meu. Dacă doreşti să intri în posesia voucherului, îmi dai un mail pe alina_ilioi@yahoo.com, eu îţi trimit voucherul şi tu mergi cu el ca să te relaxezi, sau să te faci bine.

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

Diverse

Viața la 2 ani

M-am trezit dimineață. Am deschis ochii și... am dat nas în nas cu băiețelul meu. ”Gata nani” îmi spune zâmbind senin....

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.