ascuns in suflet

Poate de asta m-ai îngropat pe MINE în TINE

Vizite: 30421

 1536673_668242516548452_1600326189_n

  Nu pot să cobor pleoapele. Nu pot, pentru că de câte ori închid ochii, în faţa lor îmi apare imaginea ta. Şi-atunci… buzele încep să-mi tremure. Mi-ai spus că ţi-ai pierdut motivaţia. Asta m-a durut cel mai mult. Tu, care erai atât de pasionat? Tu, care nu aveai nevoie de nimic altceva decât de un loc în care să poţi să-ţi arăţi talentul? Motivaţia am fost eu, ai spus. În acest caz, doar în braţele mele o vei găsi. În zadar o cauţi în altă parte…

Vrei să-ţi recapeţi zâmbetul. Ai uitat că zâmbetul tău e schiţa inimii mele? Şi că ochii mei îţi poartă chipul? Aşadar, dacă tu cauţi zâmbetul pe care l-ai avut de când m-ai cunoscut pe mine, nu poţi să-l găseşti decât la mine-n inimă…

Am uitat să-ţi spun, când am intrat în viaţa ta, că eu nu mai plec din inimile oamenilor. Îmi place să rămân acolo, măcar ca amintire, dacă nu ca locatar. Obişnuieşte-te cu asta. Cu mine acolo.

Uită-te în oglindă. Vezi? Chipul tău a luat forma chipului meu. Pentru că iubirea dintre doi face un întreg. Cu timpul, poţi observa că-ncepem să purtăm acelaşi zâmbet.

Se spune că după ce iubeşti, devii alt om. Aşa că nu-l mai căuta pe cel vechi în tine. A plecat.

Ţi-aş reda. Dacă aş putea ţi-aş reda zâmbetul. Fericirea. Pacea. Liniştea. Motivaţia. Dar tu le-ai transformat pe acestea în mine. M-ai făcut zâmbetul tău. Fericirea ta. Pacea ta. Liniştea ta. Motivaţia ta.

Poate de asta m-ai îngropat pe mine în tine.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

5 Comments

 • avatar image

  Marian Bîclea

  mart. 27, 2014

  Reply

  Mulțumesc! >:D<

  • avatar image

   Alina

   mart. 27, 2014

   Reply

   Mulţumesc şi euuuuu :)

 • avatar image

  inanimat

  mart. 29, 2014

  Reply

  Cand am citit aceste cuvinte m-am gandit la relatia dintre Dumnezeu si om. Cand le citesc din aceasta perspectiva au o insemnatate aparte pentru mine. Multumesc Alina!

  • avatar image

   Alina

   apr. 07, 2014

   Reply

   Din toată inima!

 • avatar image

  Doar eu

  oct. 24, 2014

  Reply

  Foarte frumos. Cuvintele acestea se potrivesc foarte bine si pentru doi oameni, doua persoane indragostite la nebunie una de cealalta. Eu ma regasesc in aceste cuvinte total, asa se intampla cand iubesti cu toata fiinta ta, nu mai poti scoate o vorba, un cuvant ca sa i le spui fiintei pe care o iubesti pentru ca pur si simplu nu le mai gasesti atunci cand o privesti. Te scufunzi ca un vapor in ochii lui/ei de drag, de dor, de dorinta. O privesti si parca vezi cum se aseamana cu tine, fizic, la gesturi, in comportament... e atat de minunat...!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.