special pentru voi

Provocarea de joi şi o vizită la Health and Beauty

Vizite: 5934

      IMG_1002Astăzi discutam la un cappuccino cu o prietenă, Nicoleta, moldoveanca mea din Republica Moldova, despre faptul că în ultimul timp oamenii te contactează doar când au nevoie de ajutor, apoi te uită. Încercam să îi explic că într-un fel e un proces normal, pentru că majoritatea sunt călători prin viaţa noastră, iar în clipele grele, îşi amintesc că din când în când ne pot da nouă bagajele ca să le cărăm. Nici o problemă, atâta timp cât există bun simţ, pentru că la recunoştinţă nu mă mai aştept de ceva timp. Înainte de întâlnirea mea cu ea, am fost la Lany’s pentru a proba rochia în care voi prezenta la un eveniment de pe 21. Pot să spun sincer că m-am îndrăgostit de ea, iar culoarea este una din preferatele mele.

     Să revenim la provocările noastre. Ieri eu mi-am îndeplinit cu succes provocarea, întâlnindu-mă cu Costi Ivaşcu, un bărbat deosebit, un coleg cum rar întâlneşti, de o modestie aparte. El îmi era cunoştinţă „virtuală”, aşa că am transformat-o în una reală. Voi v-aţi îndeplinit sarcina?

     Provocarea de joi am lăsat-o pe seară pentru că trebuie să facem puţină linişte în sufletul nostru. Vreau să ne luăm o foaie albă şi să scriem pe ea realizările noastre de până acum în 2013, iar apoi să tragem o linie şi sub ea să notăm ţelurile pe care vrem să le îndeplinim în anul care a rămas. Apoi, în dreptul ţelurilor, să le subliniem pe cele care sunt condiţionate de alţii şi apoi să observăm câte obiective ţin de noi şi doar de noi. Dacă vă vin idei de îndeplinire a acestora, notaţi-le şi pe acestea. Păstraţi lista undeva la vedere ca să vă amintiţi de ea măcar săptămânal.

    Iar pentru cei din Cluj, pe lângă această provocare, îi mai provoc ca în perioada 12-14 aprilie să meargă în Iulius Mall la Health and Beauty Show, unde sunt partener media. Acolo descoperiţi noutăţi din domeniul sănătăţii şi al frumuseţii, informaţii folositoare şi de ce nu, multe alte surprize. Vizitatorii se vor bucura totodata şi de consilere din partea specialiştilor prezenţi la eveniment, astfel încât să facă mereu alegeri corecte şi sănătoase în materie de nutriţie, mişcare, cosmetică sau îngrijire corporală. Voi fi şi eu prezentă atât cât voi putea, aşa că sper să ne întâlnim pe acolo, deoarece 3 zile dedicate frumuseţii şi sănătăţii nu strică nimănui.

Citeste si:

special pentru voi

Dragă Românie…

Draga mea Românie.... Te-am iubit cu înverșunare încă de când am început să mă îndrăgostesc de cuvintele tale. În c...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

2 Comments

 • avatar image

  Costi Ivascu

  apr. 12, 2013

  Reply

  Wow, Alina, iti mulţumesc foarte, foarte mult pentru cuvintele frumoase! Cred ca ai exagerat putin! :D Te pup si păstrăm legătura!

 • avatar image

  Catalin

  apr. 12, 2013

  Reply

  Waaaaw mai mami ce frumoasa te-ai facut!... Deci cum ramane cu propunerea de ''pescuit''?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.