Diverse

Rânduri de aducere aminte

Vizite: 5649

    Writing_by_babybabs0789 M-am apucat să scriu rânduri de aducere aminte, dar adevărul este că m-am oprit, amintindu-mi că oamenii nu sunt atât de iertători şi că memoriile uneori se păstrează închise în cufărul personal. Tu mi-ai arătat şi mi-ai spus că atunci când visezi, aproape orice e posibil. Trebuie doar să lupţi.

      Mai apoi, ultima oară când ne-am văzut, atunci când ploua, îţi aminteşti? Mi-ai spus atunci, serios, să am grijă pe cine voi lăsa să intre în viaţa mea. Mi-ai mai spus că am sufletul prea sensibil şi că iert prea uşor… şi că o să ajung să sufăr. Te-ai uitat în ochii mei şi-ai zis că dacă ai putea, ai suferi tu în locul meu şi ai lua toţi bocancii pe care-i voi primi de-a lungul vieţii. Dar încă un lucru pe care mi l-ai mai spus, şi nu-l voi uita, este acela că din inimă ies izvoarele vieţii şi că trebuie să am grijă pe cine las să ajungă acolo.

    Parcă doar o zi a trecut de când mi-ai zis „Alina, tu nu eşti pentru lumea asta. Tu o să suferi mult…” Am zâmbit şi am dat din mână, neştiind că am primit o proorocie. Totul s-a adeverit, înafară de un singur lucru. Nu ai mai fost acolo să încasezi tu bocancii. I-am luat eu, din plin.

    De fiecare dată când întâlnesc pe cineva nou, îmi aduc aminte de acele cuvinte. „Ai grijă pe cine laşi în inima ta”. Şi am. Dacă mi-ai lăsat o comoară? Da. M-ai învăţat să-L iubesc pe Dumnezeu. Acesta e cel mai frumos lucru pe care-l puteai face. Mi-ai spus şi mi-ai demonstrat că iubirea nu poate veni decât din El. Şi iată că am sfârşit prin a scrie, de fapt, rânduri de aducere aminte.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

Diverse

Dacă fugim de ceea ce suntem, vom fugi de noi o viață întreagă.

Asta ești tu. Ăsta ești tu. Dacă înțelegem și acceptăm asta, ne putem accepta pe noi înșine. Însă dacă fugim de ceea ...

Diverse

El nu este aici!

”El nu este aici!”. Acesta este exemplul cel mai potrivit în care ni se arată că îl poți căuta pe Hristos și să nu-L g...

1 Comment

  • avatar image

    elena mohanu

    aug. 09, 2013

    Reply

    Minunate ganduri Alina , si ma bucur ca te cunosc chiar daka numai virtual. Sa scrii tot mai mult esti inzestrata cu acest har, un talent pe care ti-a daruit Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.