ascuns in suflet

Rugăciunea unui om sincer.

Vizite: 17758

_MG_4381

 

Doamne,

 

Eu observ cum pierd controlul în viață puțin câte puțin. Mi-a fost inima într-o așa furtună, încât acum îmi tresare la fiecare vânt mai slab. Nu vreau să-mi trăiesc viața în frică. Nu vreau să o trăiesc întrebându-mă. Incertitudinea mănâncă din liniște, iar asta o știu de pe propria-mi piele.

Preia Tu controlul. Apucă volanul și fii tu șoferul, pentru că eu merg de pe un drum pe altul, cele mai multe fiind înfundate.

Ce sunt eu? Un om care a crezut că e suficient de puternic încât să își revină singur. Un om care nu a căutat ajutor nici la oameni, și de prea puține ori la Tine. Am fost prea rănită. M-am simțit prea trădată. Însă asta nu e o scuză.

Îmi distrug viața așa. Puțin câte puțin, în timp ce cei din jurul meu stau pasivi sau comentează de pe margine. Ce pot eu să fac decât să îngenunchiez, așa cum am mai înghenunchiat o dată… Ții minte? Și cu trupul, și cu inima, și cu duhul… Să mă proștern la pământ și să-Ți recunosc Suveranitatea.

Ne e greu, nouă oamenilor, să recunoaștem când scăpăm lucrurile de sub control. Ei, iată, eu nu le am în control. Deși par.

Nu mă tulbura, Doamne, că ți-am mai cerut asta. De această dată mângâie-mă, Doamne, că asta e tot ce am nevoie acum.

 

Amin.

 

 

Citeste si:

ascuns in suflet

Ne mor tinerii

Ne mor tinerii, pe bănci, în timp ce noi ne luptăm pentru putere. Ne mor tinerii, și nu numai, în timp ce punem sau nu pu...

ascuns in suflet / Diverse

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Mereu prezentăm oamenilor cea mai bună variantă a noastră. Varianta poleită bine cu aur, dată cu luciu, fără scame și fără ...

1 Comment

  • avatar image

    ovi

    mart. 18, 2016

    Reply

    citeste Isaia 41, 13. doresc, acesta sa se implineasca in viata ta...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.