Diverse

Sănătate la 4 ace

Vizite: 5804

      În ultimul timp am fost puțin mai ocupată. Am căutat să-mi așez lucrurile și să mă organizez. În ciuda responsabilităţilor, sper din toată inima să fiu la fel de punctuală cu scrisul pe site. Nu vreau să mă las aglomerată de toate celelalte şi să ajung să nu scriu.

    Unul din lucrurile de care mă voi ocupa de acum înainte, este o emisiune medicală. Sper din toată inima să vă placă, sper să fie ceva care să vă stârnească interesul şi o emisiune din care să avem cu toţii de învăţat.

   Prima difuzare va fi în această marţi şi ca invitat special vom avea o femeie. O femeie pentru că este martie, luna femeilor. Rodica Aluaş este director coordonator farmacii, judeţele Cluj, Alba şi Bistriţa-Năsăud. Despre ce vom vorbi? Aflaţi chiar voi urmărindu-ne marţi, 6 martie de la ora 16:10 pe Antena 1 Cluj sau pe site-ul nostru http://www.antena1cluj.ro/.

httpv://www.youtube.com/watch?v=qYOx3j5wToI&feature=plcp&context=C3df1085UDOEgsToPDskKy0EcOA7dYpkI-5BO18PCD

 

Toate noutăţile le veţi putea urmări şi aici https://www.facebook.com/SanatateLa4Ace

Citeste si:

Diverse

Lumi paradoxale

Dragii mei, doresc să vă prezint în rândurile de mai jos o poezie actuală vremurilor noastre, scrisă de Mirela Geamba...

ascuns in suflet / Diverse

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Mereu prezentăm oamenilor cea mai bună variantă a noastră. Varianta poleită bine cu aur, dată cu luciu, fără scame și fără ...

1 Comment

  • avatar image

    Alexandru

    mart. 05, 2012

    Reply

    Succes la emisiune. Speram sa mai ai timp si pentru notarile de pe site.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.