ascuns in suflet

Şoaptele lui Scaraoschi.

Vizite: 8467

89___365_by_oliviarosephoto-d7caq3i

„Hai să-ţi spun ceva! E vina ta că suferi. Tu nu vezi că societatea asta nu mai simte? Că sentimentele sunt privite ca pe nişte obstacole? Atunci, tu de ce insişti să îţi pese, să mai crezi în iubirea aia sinceră? E vina ta…

Şi mai ai o problemă. Insişti să-l ajuţi pe cel care nici măcar nu îţi cere ajutorul. Doar pentru că vezi că are nevoie. Pentru ce? Tu nu ştii că de cele mai multe ori ţi se dă peste mâna cu care ajuţi? Nu ţi-au ajuns atâtea lovituri?

De ce crezi că oamenii se pot schimba? Anii au dovedit-o că nu se pot. Însă tu, ai o încăpăţânare care uneori mă sperie, de a continua să crezi în reabilitarea celuilalt. N-ar fi mai simplu să abandonezi şi să mergi mai departe?

Încă ceva… de ce învârţi totul în jurul lui Dumnezeu? Tu nu ştii cât pierzi, făcând aşa! Azi totul se învârte în jurul banului, să ştii. Tu, cu ideile şi principiile tale învechite!

Deja devine penibil, şi până şi mie mi se face milă, când văd cum te zbaţi să iubeşti, şi primeşti înapoi numai frânturi şi bucăţele din ceea ce oferi. Asta dacă primeşti. Nu eşti tu de toată mila?

Degeaba te uiţi spre Cer. Nu L-ai strigat să te ajute de atâtea ori? Unde-I acum? Unde-a fost când inima ţi s-a rupt în mii de bucăţele şi te ghemuiai de durere? De ce insişti cu Dumnezeul ăsta al tău?”

De-ar şti Scaraoschi ăsta că la final eu o să-i râd în faţă!

Foto: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

3 Comments

 • avatar image

  sufletdefluturas

  apr. 11, 2015

  Reply

  Aşa să faci, Alina! Să nu îl asculţi.

 • avatar image

  Marta

  apr. 11, 2015

  Reply

  Cred ca e gresit sa gandesti asa deoarece lumea e rea nu are cum ca toti sa iti ofere ceea ce ai oferit tu pentru ca fiecare dintre noij avem cate o incercare sau poate...mai multe , numai cel de sus poate stii. Suferi pentru ca viata nu este roz intotdeauna, suferi deoarece Dumnezeu vrea anumite schimbari de la anumite persoane sau poate..de la toti, deaceea suferim . Nu trebuie sa iti pierzi increderea. Ai pus mai sus in poveste o intrebare si aceea fiind '' Unde a fost Dumnezeu cand ai avut nevoie de El? unde?'' iti spun acum unde ....A fost acolo langa tine ca sa te ajute sa te schimbi si sa te faca sa ii vezi cuadevarat puterea pentru a te face sa te intorci la El cuadevarat .Asta este scopul....:) INCERCARILOR..

  • avatar image

   Alina

   apr. 11, 2015

   Reply

   Marta, cred că nu ai înţeles care e mesajul articolului. Se numeşte Şoaptele lui Scaraoschi cu un motiv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.