special pentru voi

Ştiai că uneori un zâmbet se poate cumpăra?

Vizite: 6814

548919_355115761267118_331988773_n

   În anul 2012, familia unui copil cu Sindrom Down, ca urmare a dezamăgirilor  avute privind interesul societăţii pentru această afecţiune genetică, a lipsei de transparenţă  şi informare despre ceea ce înseamnă acest diagnostic, dar şi posibilităţile mari de recuperare pe care le au aceşti copii, au dus la apariţia asociaţiei Aga Down Sindrom Cluj. 

Ce este sindromul Down? Sindromul Down nu este o boală, este o afecţiune cromozomială provocată de cromozomul 21, supranumit şi „cromozomul dragostei”. De ce? Pentru că aceşti oameni sunt lipsiţi de răutate, sunt extrem de sinceri şi transparenţi, privesc lumea optimist şi plini de încredere, în ciuda greutăţilor prin care trebuie sa treacă. Ţinând cont de faptul că noi oamenii avem nevoie de astfel de calităţi în jurul nostru, avem nevoie de iubire curată şi inocentă, ne-am gândit să le întindem o mână de ajutor acestor copii. Să ne oprim din drumul nostru, să medităm şi să dăm din ceea ce avem.

     Astfel, la iniţiativa celor de la B Inspire events & consulting, vineri, 19 aprilie de la ora 20:00 la Hotel Grand Italia Cluj va avea loc evenimentul caritabil „Cumpără un zâmbet”.  17 copii cu Sindromul Down (cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani) vor beneficia de ajutorul nostru, a celor care doresc să se implice, căci banii obţinuţi ca urmare a donaţiei minime pentru participare, vor acoperi o parte a costurilor necesare pentru înfiinţarea a unui centru de recuperare pentru aceşti copii.

   Iar pe lângă faptul că ajuţi aceşti copii, la dineu, invitatul special va fi designerul vestimentar Mirela Leu şi Casa de Modă INSOLITO, cu o prezentare de rochii de gală. Atmosfera va fi întreţinută de band-ul Tzika Sax Orchestra, şi veţi avea parte şi de preparate culinare rafinate. Totuşi, motivul principal pentru care alegem să participăm la acest dineu nu ar trebui să fie prezentarea de modă sau preparatele delicioase, ci dorinţa puternică de a ajuta aceşti copii cu sindromul Down, pentru că iată, acum avem posibilitatea de a le cumpăra un zâmbet.

Ce trebuie să faceţi?
Sunaţi la numărul de telefon: 0745.923.117 sau contactaţi pe email la: ionut_negrea@yahoo.fr sau pe facebook pentru a intra în posesia invitaţiei.

Cât donăm?
Fiecare donează cât doreşte.
Noi putem doar să recomandam suma de 190 ron/persoană, sumă care ar ajuta un copil să-şi plătească 4 ore de logopedie, şedinţe indispensabile pentru el.

Citeste si:

special pentru voi

Dragă Românie…

Draga mea Românie.... Te-am iubit cu înverșunare încă de când am început să mă îndrăgostesc de cuvintele tale. În c...

Social / special pentru voi

Unde este dragostea?

În săptămâna care a trecut, i-am întrebat pe invitații mei din emisiunea pe care o prezint, ce consideră ei că le lipsesc ...

No comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.