ascuns in suflet

Într-o zi vei realiza că viaţa ta e aşa cum trebuie să fie.

Vizite: 15922

freedom_by_laurazalenga-d68pwxu

A fost o dimineaţă în care am deschis ochii şi am ştiut că pot trăi şi fără tine, chiar dacă nu mi-aş fi imaginat nici pentru o secundă un viitor fără tine în el. Iată că acum pot.

Ultima oară când am vorbit mi-ai spus că sunt cea mai puternică persoană pe care ai întâlnit-o, cu un suflet de copil. Şi că e cea mai ciudată combinaţie peste care ai dat. Atunci am zâmbit, şi ţi-am spus să pleci mai repede, pentru că nu am nevoie de vorbele tale de încurajare. Nu după ce mi-ai dat drumul la mână şi m-ai lăsat în mijlocul drumului dezorientată. Nu înţeleg de ce oamenii ţin să îţi întindă un şerveţel după ce te-au umplut de sânge.

Au fost multe nopţi în care am simţit că nu pot să respir. Multe dimineţi în care mă chinuiam să mă ridic şi să trăiesc. Aşa moartă cum eram. Pentru că da, în interior nu mai trăiam. Nu cu visele ucise, nu cu viitorul dărâmat, nu cu inima zdrobită.

Până în acea dimineaţă în care am ştiut că a apărut lumina. Şi-am zâmbit. Pentru prima oară, după mult timp, cu sinceritate. A fost dimineaţa în care am ştiut că sunt liberă. Am mâncat o îngheţată la micul dejun. A fost prima alegere pe care am făcut-o fără să mă gândesc la „cum ar trebui”. Pur şi simplu am făcut-o pentru că am simţit. Atunci a fost punctul în care viaţa mea s-a schimbat. În care eu m-am schimbat.

Am devenit şi mai puternică. Am călătorit. Am rupt legăturile fără sens din viaţa mea. Am devenit directă. Uneori poate ridicol de sinceră. Nu mi-am mai legat sensul vieţii de nici un om. Am zâmbit mult mai mult. Am râs cu poftă. Am descoperit noi lucruri care-mi plac. Am prins curajul de a spune lucrurilor pe nume. Am început să trăiesc.

M-am schimbat. Şi ce bine că am făcut-o!

Îţi mulţumesc pentru asta. Mulţumesc pentru că m-ai ucis, ca să reînvii şi să devin mai liberă ca niciodată!

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / special pentru voi

Celor care văd de departe…

  Apropie-te. Trage-ți un scaun și ia un loc. Da, aici lângă mine. Ce vrei să bei? Ceai sau cafea? Eu prefer cafeaua, ...

ascuns in suflet

Cele mai multe lucruri le-am înțeles atunci când nu am mai înțeles nimic.

  Am dat. Am dat din timpul meu celor care nu aveau suficient timp, fără ca să socotesc minutele sau secundele. Am rupt ...

4 Comments

 • avatar image

  Julie

  Sep 22, 2015

  Reply

  Uite acum ma duc sa mananc si eu inghetata...mi-ai facut pofta. Inteleg perfect cum e cu zdrobirea si inghetata de dupa :)

  • avatar image

   Alina

   Sep 22, 2015

   Reply

   Să ai poftă, Julie! :)

 • avatar image

  Bianca

  Sep 25, 2015

  Reply

  Articolul asta mi-a dat fiori(pozitivi, in sensul bun al cuvantului), mi-a facut pielea de gaina. Nu-mi imaginez un mod mai placut de a scrie un articol pe o astfel de tematica. Am vazut si altele, scrise cu diverse figuri de stil care mai de care mai complexe, dar la tine parca e altceva, e ca si cum ai scrie in propriul jurnal si nimeni altcineva n-ar avea acces la el. Superb!

  • avatar image

   Alina

   Sep 26, 2015

   Reply

   Îţi mulţumesc tare mult, Bianca! Mă simt onorată :)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.