ascuns in suflet

Toate drumurile duc spre noi

Vizite: 16957

she_and_him_by_marenkathleen-d2mgez3

Am încercat să fugim unul de altul. Câteodată pe rând, alteori deodată. Asta de când am descoperit că sentimentele noastre sunt mai puternice decât credeam. Nu mai era o simplă simpatie. Era altceva. Ceva ce nu am mai cunoscut până atunci. Ceva care ne ţinea treji toată noaptea, ceva care ne făcea să ne dorim să vorbim mereu, câte 6-7 ore pe zi. Ceva care ne făcea să zâmbim cu gura până la urechi, în timp ce în partea stângă a pieptului simţeam cum ceva ia viaţă.

Şi a luat viaţă cel mai minunat sentiment din toate. Acel sentiment în care uneori, din 10 motive să fim supăraţi unul pe altul, şi doar 1 motiv să ne găsim câte o scuză,  să alegem unicul motiv. În care să ne dorim să cunoaştem cât mai multe despre celălalt, despre pasiunile noastre, despre visele noastre, despre dorinţele noastre.

De câteva ori, în fuga noastră, am decis să nu ne mai uităm în urmă. Să mergem doar înainte, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Şi am mers, şi de fiecare dată am dat iar de noi. Fie că ne-am întâlnit întâmplător cu o persoană care să ne aducă aminte unul de altul, fie că m-ai zărit dintr-o mulţime de 30.000 de oameni, fie că te-am regăsit în toate locurile şi-n toţi oamenii, fie că…

Şi-atunci am descoperit. Când la doi oameni le e dat să se întâlnească, toate drumurile duc într-acolo. Şi melodia aia care cântă la radio, şi albastru, culoarea ta preferată, şi numărul tău, şi paşii mei… toate sunt drumuri care duc spre noi. Puţin câte puţin. Pas cu pas. Până când vom păşi împreună pe acelaşi drum.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

4 Comments

 • avatar image

  Alex

  apr. 08, 2014

  Reply

  Tu iti asterni sufletul in aceste articole mai mult decat pare la prima vedere. Ele sunt legate intre ele dar in acelasi timp nu au o legatura logica a evenimentelor, nici macar o succesiune temporala. Te dezvaluie pe tine.

  • avatar image

   Alina

   apr. 11, 2014

   Reply

   :)

 • avatar image

  narcisa73

  apr. 09, 2014

  Reply

  Cand Dumnezeu aduce doi oameni impreuna, atunci se intampla ce ai scris tu mai sus :D

  • avatar image

   Alina

   apr. 11, 2014

   Reply

   Aşa este...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.