ascuns in suflet

Un om care nu se descalţă, e un om pe picior de plecare.

Vizite: 12529

ausgeflogen_by_neonpinki

 

Dacă un om îţi spune să n-ai aşteptări de la el, să fugi. Fugi cât te ţin picioarele. Pentru că acel om deja de la început e pregătit să dezamăgească sub protecţia acelui „ţi-am spus să…”.  Dacă un om nu vrea să definească ce sunteţi, du-te. Până şi străinii îşi primesc definiţia de „necunoscuţi”.

” Ţi-am spus să nu ai aşteptări de la mine. De ce doar eşti surprinsă acum? Nu eu sunt de vină, ci tu pentru că ai aceste aşteptări mari. Nu eu te-am pus să le ai. E vina mea că te aştepţi la mult suflet de la oameni? Nu. E a ta. Tu eşti cea naivă.

Nu ţi-am promis niciodată nimic. Nu ai ce să-mi reproşezi, pentru că eu nu ţi-am promis nimic. Nici că fac, nici că nu fac. Ba chiar am ţinut mereu să-ţi amintesc că eu nu promit. Şi n-am promis, vezi? Acum, dacă tu ţi-ai închipuit că acel „da” al meu a fost o promisiune, este din nou problema ta. Eu n-am promis.

N-am definit niciodată ce suntem. Ţi-am spus doar că eu nu definesc. De ce ai nevoie de un nume a ce suntem noi? Nu e suficient că suntem? Aaa, faptul că e mai comod pentru mine nedefiniţia asta a noastră, e doar o „pagubă” colaterală. ”

Omul care nu vrea să dea, nu vrea să ia, nu vrea să promită, nu vrea să spună, nu vrea să definească, nu vrea să se complice, e omul care e mereu pe picior de plecare şi îşi lasă portiţa deschisă, să o poată zbughi mai repede, fără să fie acuzat că o face. Doar… nu a spus niciodată că a venit să stea, nu?

Un om care nu-şi dă jos papucii când intră în inima ta, e un om care e pregătit deja să plece. El n-a venit să stea. A venit doar să viziteze. Să vadă cum e în vecini.  

 

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

3 Comments

 • avatar image

  Ionut

  sept. 07, 2015

  Reply

  Din pacate cam asta e realitatea. Fii fara grija, ca isi vor gasi nasul la un moment dat.

 • avatar image

  vali

  sept. 14, 2015

  Reply

  ""'avand doar o forma de vlavie, "dar punandui la indoiala" "puterea dragostei"... de astfel de oameni sa te departezi. ""'"

 • avatar image

  valy

  sept. 14, 2015

  Reply

  2 tim 3:5

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.