ascuns in suflet

Când nu mai vrei nimic.

NTCH_by_pistonbroke

Doare. Doare cât se poate de tare, mai ales să știi că de această dată ți-ai dorit din toată inima să fie bine. Mai ales să știi că deși cu inima rănită, ai avut curajul să o expui iar acolo, la vedere. Cei din jur își dau cu presupusul. Fiecare are teoria lui. Îți spun că e mai bine fără, decât cu cineva așa. Pe tine nu te interesează teoriile lor. Ba chiar te miră cum se vorbește atât de ușor de durerea ta, de parcă ar fi o pereche de șosete greșit împăturite, și fiecare vine cu o soluție. Inima ta nu-i o haină șifonată.

Doare. Doare când îți înghiți plânsul și privești cu capul sus, pentru că știi că asta e ceea ce vrea Dumnezeu. Când știi cât te-ai luptat tu cu tine, ca să nu fugi, ca să nu o iei la goană unde vezi cu ochii. N-ar trebui să fugi de iubire, știi, însă altfel nu mai știi. De asta, dacă alegi să stai pe loc pentru cineva, ar trebui să știe că e un pas mare pentru tine.

Doare când tot ce vrei e să ai o zi liniștită, normală, însă alții vin și-ți pun zeci de întrebări, redeschizând un subiect pe care tu îl vrei închis. Ce să le spui? Ce răspuns să le dai, când și tu ai întrebările tale? De ce oamenii nu înțeleg că o îmbrățișare face mult mai bine decât zeci de cuvinte?

De mult nu ți-ai mai simțit inima strânsă într-un pumn. Săgeți în ea. Mai ales când ai aflat că ai fost așa de ușor înlocuită. Să fi fost deja dinainte făcută înlocuirea? Și-ai crezut în om. Și i-ai luat apărarea. Pentru că așa ești tu. Iubești, dur și de multe ori, pe ascuns. Pentru că preferi să promiți puține și să faci multe, decât invers. Invers ai tot primit și tu.

Nu mai vrei nimic. Nici promisiuni, nici zâmbete, nici cuvinte, nici îmbrățișări. Vrei o inimă sinceră. Și pe Dumnezeu. Și să nu se mai discute de inima ta ca de o haină șifonată.

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

5 Comments

 • avatar image

  M

  feb. 01, 2016

  Reply

  Doamne,Alina, textul acesta a venit la momentul potrivit. Ai descris atat de bine ceea ce simt...

  • avatar image

   Alina Ilioi

   feb. 01, 2016

   Reply

   :) Te îmbrățișez!

 • avatar image

  Pail

  feb. 03, 2016

  Reply

  Cred ca in momentele acestea nimeni nu-ti poate aduce alinare. Esti singur cu tine insati. Doar tu poti sa te ridici sau sa astepti. Depinde de tine ...

 • avatar image

  Faxter

  feb. 08, 2016

  Reply

  Multumesc mult pentru acest mesaj,m-a ajutat sa imi exprim motivul pentru care e nevoie sa ma despart de persoana iubita.(ps:sunt baiat)

 • avatar image

  Faxter

  feb. 08, 2016

  Reply

  Buna ,Alina,vreau sa iti spun ca esti o persoana deosebita si multumesc ca iti expui o bucata din tine pe acest site prin cuvintele tale.Vreau sa iti multumesc pentru acest articol care l-ai pus deoarece,m-a ajutat sa imi gasesc cuvintele potrivite sa nu ranesc asa tare persoana de care eram nevoit sa ma despart.Multumesc si Domnul sa te binecuvanteze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.