Diverse

Ce este leasingul operațional și de ce am ales această variantă?

Cu termenul de leasing operațional m-am întâlnit anul trecut când căutam o variantă bună de închiriere a unei mașini. Sincer, nici nu știam că există această opțiune.

Deoarece trebuia să aștept cu actele de înmatriculare mașină, știam că cel puțin 2 săptămâni voi fi ”blocată” fără mașină. Complicat, știind că am nevoie zilnic de transport și mobilitate. Să închiriez în regim normal este foarte costisitor și mai că-ți vine să folosești taxi, fiind o variantă mai simplă și aproape la fel e costisitoare.

Însă leasing-ul operațional a deschis un nou orizont. Eu m-am întâlnit cu acest termen la Spotawheel. Ei au sute de variante de mașini care pot fi luate prin leasing operațional.

Ce este acesta? E la fel ca și închiriatul unui apartament pe câteva luni sau câțiva ani. E mai rentabil să stai în chirie, decât la hotel, nu-i așa? Așa și cu mașina. O ai pentru câteva luni sau ani, cât alegi tu, iar toate cheltuielule de întreținere sunt suportate de către ei: asigurare Casco, impozit, rovigneta, schimb ulei, schimb cauciucuri etc. Tu trebuie doar să alimentezi și să te asiguri că te bucuri de experiența condusului.

În momentul de față au mașini pentru toate bugetele, și totul e transparent, fiind menționat la ei pe site. Eu am ales un Renault Kadjar din 2018, mai ales pentru că este SUV și în același timp are un consum extrem de mic. Însă, toate mașinile pe care le au le poți descoperi aici.

Ție care mașină îți place?

Citeste si:

Diverse

Lumina scuipă pentru a reda vederea, întunericul scuipă pentru a orbi

Oamenii Lumină au un cod al lor. Se simt și cunosc de la distanță. Zâmbetul, privirea, chipul, modul în care pășesc... Toa...

Diverse

Nu ești tu orb?

Nimic nu poate fi mai rău decât să ai ochi și să nu vezi. Metaforic, desigur. Imaginează-ți... să intri pe ușa casei,...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.