Diverse

Ce se întâmplă atunci când plouă

Vizite: 15253

02d0be43b3cdfa4029c6b0964a6b731e

Într-un mod ciudat, vremea mereu e cum îmi e inima. E reconfortant asta, pentru că îmi dă senzația că Dumnezeu e cu mine în toate. Și-atunci când plouă în inima mea, plouă și din cerul Lui. Cu lacrimi de Dumnezeu. Și te doare mai puțin când știi că pe lângă lacrimile tale de om, curg și lacrimi de Divinitate. Lacrimi sfinte care spală lacrimile mele de păcătoasă.

Lacrimi cărora le e greu să înțeleagă că nu se poate ca afară să plouă atât de des. Inimă care se încăpățânează să fie stăpână. Pe cer, pe mine, pe sentimente. Spune-mi tu, cum aș putea să lupt cu ceva ce bate în mine? Să lupt cu bătăile? Să o las, să se oprească, și apoi să-i râd în față: ha, te-am adus la tăcere!? Mi-ar râde înapoi: nu… te-ai adus la tăcere. Cu inima nu se duc lupte. Nu. Pe ea trebuie să o lași să vorbească. Iar dacă ea spune că azi plouă, atunci plouă. Câteodată numai în interior, alteori și în exterior.

Și uite că azi plouă. De fapt, de aseară tot plouă. De pe la 1, așa. Și când te gândești că, poate, câteva cuvinte ar fi oprit ploaia. Acum, tu, cel care vorbești limba inimii mele, de câte ori vezi că plouă, să știi că picăturile-s pentru tine. Nu din cauza ta, pentru că atunci când iubești, nu poți acuza. Nu te lasă inima, nici măcar de data asta. Și nu doar eu plâng, ci împreună cu mine plânge și Dumnezeu.

Da, pentru că uite… plouă. Nu s-a oprit deloc azi. Țin eu o umbrelă în mână ca să-mi protejez trupul. Dar inima? Cu inima ce facem, aducător de ploaie?

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Mereu prezentăm oamenilor cea mai bună variantă a noastră. Varianta poleită bine cu aur, dată cu luciu, fără scame și fără ...

Diverse

Naturalul e întotdeauna mai bun!

Contează mult ce fel de alegeri faci în viață, din toate punctele de vedere. Contează când alegi să te trezești, ce mănâ...

6 Comments

 • avatar image

  Andrei Bursuc

  apr. 10, 2014

  Reply

  Pur si simplu senzational. Felicitari! Eu sunt o persoana care adora ploaia iar postarea asta mi-a mers direct la inima. Felicitari!

 • avatar image

  Diana

  apr. 10, 2014

  Reply

  Sublim! Din nou ai descris, atat de poetic si delicat, ceea ce gandesc si simt astazi. Un singur cuvant: sublim!

 • avatar image

  Barsan Ciprian

  apr. 10, 2014

  Reply

  Frumoase cuvinte!

 • avatar image

  avc

  apr. 10, 2014

  Reply

  lasa sa ploua.. Razi

 • avatar image

  Diana

  apr. 10, 2014

  Reply

  ce frumos , <3

 • avatar image

  Alina

  apr. 11, 2014

  Reply

  Vă mulţumesc mult!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.