special pentru voi

Concurs de fotografie încheiat

Vizite: 7736

Concursul de fotografie a luat sfârşit de 3 zile. Mă bucur pentru fiecare participant şi pentru talentul de care au dat dovadă.

Câştigătorul concursului este Adi Dume. Acesta a participat cu această fotografie:

 

 

 

 

 

 

 

Multe fotografii au fost extraordinare şi personal, mă bucur că nu am fost în situaţia de a alege eu. Următoarea fotografie cu cele mai multe voturi, a fost aceea a Irinei Juravle, o fată care a reuşit să surprindă inocenţa cu adevărat. Irina va primi o surpriză din partea mea când mă voi întoarce în România. Aceasta a participat cu această fotografie:

 

 

 

 

 

 

 

 

Următoarea fotografie care a surprins inocenţa este cea a lui Raul Pop. Zâmbetul fetiţei cât şi privirea ei drăgălaşă ne-a încălzit inimile. Raul, nu renunţa la fotografie pentru că ai talent:)

 

 

 

 

 

 

 

Acum, cu siguranţă v-a sărit în ochi fotografia Brendei Ognean care surprinde o fetiţă scumpă, un îngeraş. Eu am zâmbit când am văzut această fotografie. Am zâmbit şi am zis un „auuu scumpa de ea”. Prin urmare, Brenda, de mult vroiam să-ţi spun că ai talent în tine, că eşti o persoană perseverentă şi că văd un viitor strălucit în tine. Nu renunţa la visele tale. Brenda a participat cu această fotografie:

 

 

 

 

 

 

Marta Custura este un fotograf care ştie ce trebuie să scoată în evidenţă. Aceasta a participat cu trei fotografii, toate extraordinare, dar cel mai mult mi-a plăcut aceasta pentru că chiar surprinde inocenţa în forma ei naturală:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici am pus câteva din fotografiile mele preferate, şi cele care au avut cele mai multe voturi. Dacă aş avea ocazia, v-aş premia pe fiecare în parte. Mulţumesc pentru că aţi ales să participaţi şi vă doresc cât mai multe gânduri şi vise frumoase.

Citeste si:

special pentru voi

Prin ce te mai deosebești TU de RESTUL?

Săptămâna trecută am fost rugată de un cont creștin de pe Instagram să mă filmez 2-3 minute timp în care să transmit câ...

special pentru voi

De zeci de ori femeie

”Nu mi-ar plăcea să fiu femeie”, îmi aduc aminte de spusele unui verișor de-al meu. ”Păi ce viață aveți voi mă, câ...

3 Comments

 • avatar image

  Raul

  aug. 28, 2011

  Reply

  Mulțumesc pentru ocazia de a participa! Fotografiile au fost frumoase, și e bine când vezi poze încadrate într-o anumită temă, pentru inspirație :)

  • avatar image

   Alina Ilioi

   aug. 29, 2011

   Reply

   Mă bucur că ai participat

 • avatar image

  Remi

  sept. 05, 2011

  Reply

  Ma gandesc si eu la ceva asemanator

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.