Diverse

Cu mine-i ca pe ocean….

 love_is_like_the_sea____by_nazrin_polad-d6kzuva

Poate că am fost naivă, și nu ar fi prima oară, să cred că cineva ar veni în furtuna mea. Eu o știu, pentru că abia îi pot face eu față. Și nici nu pot să acuz pe nimeni care pleacă, pentru că de multe ori și eu aș pleca. Prea bate vântul, prea agitat e, prea de multe ori nu vezi în față nimic și trebuie să mergi prin credință.

Nu mă aștept să fiu înțeleasă. Cum pot să-i cer cuiva să rezolve o ecuație pe care nici eu încă nu am rezolvat-o? Câteodată mi-aș dori să fiu egoistă. Să nu ies în față cu părțile mele rele, să nu mai pun defectele mele pe masă, să fie analizate și disecate după bunul plac. Ar fi mai simplu dacă m-aș ascunde. Pentru mine poate, pentru ceilalți nu.

Prea multe-s inundațiile, prea dese-s fulgerele și să nu mai spun de uragane! Așa arată viața mea. Așa sunt eu. Liniștea mea vine doar din mine, pentru că în jurul meu sunt de toate, numai liniște nu. Și dacă vreodată nu mai am liniște, ce ne facem?

Eu știu, eu am învățat să mă țin strâns de catarg ca să nu cad în apa adâncă și învolburată. Însă nu pot să cer nimănui să învețe același lucru. Luptele mele sunt ale mele. Furtunile mele sunt în jurul meu. Și când crezi că se face liniște, mai vine câte un val.

Eu am învățat să înot în lacrimi, ca într-un ocean. Altfel parcă nici nu mai știu. Și zâmbetele-mi sunt scăldate de razele soarelui.

Citeste si:

Diverse

Diana Gadola: ”Te obișnuiești cu boala și cu oboseala”

Diana Gadola: Am 33 de ani și până la ora actuală am făcut suficient de multe alegeri proaste încât să ajung pe la diverș...

Diverse

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității

ANDREEA MARIN: Uneori suntem nevoite să fim mai puternice decât o cere definiția feminității. Alina Ilioi Mureșan: Așa...

5 Comments

 • avatar image

  iuditha

  oct. 28, 2015

  Reply

  i feel you..mi.ai cam descris starea

 • avatar image

  Marian

  oct. 28, 2015

  Reply

  Mi ar fi placut sa pot comenta un anume text. Ori nu m am prins eu cum, ori mai este de lucru Avem rabdare 😊

 • avatar image

  Iuliana

  nov. 04, 2015

  Reply

  Ador modul in care redactezi articolele, e incredibil, imi par atat de mult a semana cu fragmente dintr-o carte, presarate cu versuri de poezie. Imi place mult ceea ce faci, sper sa vedem cat mai multe.

 • avatar image

  Alina

  nov. 13, 2015

  Reply

  Ce frumos...

 • avatar image

  Paul

  feb. 21, 2016

  Reply

  Poate ai nevoie de un camarad de arme sa poti duce lupta la final...dar pentru asta trebuie sa accepti ajutorul...de multe ori stim sa oferim dar nu putem accepta sa primim... Cateodata mintea e cel mai mare dusman al tau si instinctul iti poate fi cel mai bun prieten Poate in oceanul nelinistilor tale nu ai nevoie de cel mai bun inotator ci de cel care are colacul potrivit..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.