Diverse

Cu transportul în comun sau cu mașina personală?

De o lună de zile sunt pieton, deoarece nu am putut să mai conduc mașina actuală. Cu această ocazie, mi-am readus aminte de momentele în care circulam cu metroul și autobusul, pe când eram în facultate și fugeam după metrou ca să-l prind.

Experiența pe care am avut-o a fost una interesantă deoarece am realizat că e mai ușor din punctul de vedere al responsabilității să circuli cu mijloacele de transport în comun, nu trebuie să cauți parcare, te poți uita pe geam și să vezi lucruri noi, poți comunica mai mult cu cel mic.

Însă, un dezavantaj foarte mare ar fi acela că pierd foarte mult timp așteptând după metrou sau autobus. Dacă înainte făceam 30 de minute cu mașina, acum fac o oră cu transportul în comun. Oricum, în această perioadă mi-am căutat mașină, dar foarte greu de găsit una în aceste vremuri de covid-19, când toate sunt mai scumpe.

Deoarece nu am știut ce e mai potrivit, fie să cumpăr una mai ieftină cu banii jos, fie una mai scumpă prin rate, am căutat pe net mai multe informații. Așa am dat peste un calculator pe care îl puteți găsi și voi aici, care vă calculează totul până la cele mai mici detalii. Și deoarece s-a scumpit enorm combusitibilul, folosesc și caculatorul de combustibil de la ei de pe site.

Pentru a căuta mașini am folosit autovit cel mai des, însă am avut surprize și acolo. Să fie super zgâriată mașina când am ajuns la fața locului, să aibă probleme cu distribuția etc.

Nu e ușor să faci o alegere care te costă mii de euro! Voi ce fel de mașină conduceți și cum ați ales-o?

Foto preluată de aici.

Citeste si:

Diverse

Lumina scuipă pentru a reda vederea, întunericul scuipă pentru a orbi

Oamenii Lumină au un cod al lor. Se simt și cunosc de la distanță. Zâmbetul, privirea, chipul, modul în care pășesc... Toa...

Diverse

Nu ești tu orb?

Nimic nu poate fi mai rău decât să ai ochi și să nu vezi. Metaforic, desigur. Imaginează-ți... să intri pe ușa casei,...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.