ascuns in suflet

De la cald la rece, şi invers.

Vizite: 21166

   hot_or_cold_by_ro_kujo-d37mydc

 Schimbările bruşte de temperatură nu fac bine sănătăţii, ba chiar în unele cazuri sunt mortale. Acestea pot cauza probleme cardiace, ameţeli, dureri de cap şi oboseală excesivă. Organismul nostru nu poate să facă faţă fluctuaţiilor temperaturii, şi protestează în felul lui. Cu atât mai puţin, sufletul nostru poate să facă faţă schimbărilor bruşte de comportament/relaţionare.

      Atunci când sufletului nostru i se oferă într-o zi o doză puternică de căldură şi dragoste, iar în următoarele zile este „servit” cu răceală sub zero grade, s-ar putea ca de la îngheţ şi dezgheţ repetat, să se epuizeze. Nu poţi să spui o vorbă bună, ca peste o zi să oferi tăcere. Nu poţi să oferi o îmbrăţişare, ca în următoarea zi să îmbrânceşti. Nu poţi să deschizi uşa, ca mai apoi, în clipele următoare să dai afară persoana pe care ai invitat-o. Să vii, şi să pleci.

    Poate că pentru o vreme te poţi juca cu gradele. De la minus la plus, de la rece la cald, de la îngheţ la dezgheţ. Dacă e un suflet puternic, o să încerce să reziste. O să se ghemuiască strâns când o să-l îngheţi, şi o să se deschidă ca o floare când îl dezgheţi. Dar asta doar pentru o vreme.

    La un moment dat, o să descoperi că trecând de la cald la rece, şi invers, ai epuizat sufletul forţat să lupte cu schimbările constante de temperatură, în loc să-ţi ofere ţie iubire. Şi, din păcate, s-ar putea ca atunci când vei merge să oferi tu doza ta de căldură, o să-l găseşti îngheţat… De tot.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Mereu prezentăm oamenilor cea mai bună variantă a noastră. Varianta poleită bine cu aur, dată cu luciu, fără scame și fără ...

ascuns in suflet / Diverse

Acum este începutul a cine suntem cu adevărat

Acum este începutul a cine suntem cu adevărat, căci până acum am putut să jucăm rolurile care ne-au plăcut. Nu am fost în...

2 Comments

 • avatar image

  Gabriela

  ian. 03, 2014

  Reply

  Scrii minunat Alina , felicitări.

  • avatar image

   Alina

   nov. 14, 2014

   Reply

   Mulţumesc mult :)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.