Diverse

Din spatele camerelor emisiunii X Factor

Vizite: 10821

Zilele trecute au avut loc în Cluj, la Casa de Cultură a Studenţilor, audiţiile X Factor, analizate de juriu şi de public. După cum bine aţi fost informaţi toată vara de „cea mai tare emisiune din toate timpurile”, juriul este compus din Mihai Morar, Adrian Sina şi Paula Seling, iar showul este găzduit de Răzvan şi Dani de la Neatza.

Bineeeee, să începem cu intrarea juriului nu? În faţa Casei de Cultură era un covor roşu, baricadat de o parte şi de alta. Era special acolo pentru intrarea juriului. Apare maşina, fără număr în faţă şi din ea iese Mihai Morar. Publicul este sfătuit să aplaude şi să strige la apariţia lui. Aşa şi face. Numai că eroare, după uralele şi primirea călduroasă a publicului, geniul radioului este pus din nou să execute intrarea. Şocată, mă uit cum se întoarce, intră în maşină, maşina dă cu spatele şi revine. Din nou aceeaşi poveste: aplauze, autografe, ţipete şi intrarea. Mi-am zis că e penibil cât pentru fani, atât şi pentru vedetă. „Intrarea spectaculoasă” s-a repetat de 4 sau 5 ori, deja am renunţat să mai număr. După intrarea lui Mihai Morar, maşina a dat cu spatele, s-a dus după colţ şi a adus următoarea vedetă: Adrian Sina. Se repetă povestea. La fel şi în cazul Paulei Seling. Maşină dat în spate, luat persoană, adus, aplauze şi repetare scenă. Cam aşa se petrec lucrurile în spatele camerelor de filmat.

Prima intrare:

httpv://www.youtube.com/watch?v=C85McW1DGvc

A doua intrare:

httpv://www.youtube.com/watch?v=7lqpbTj9DLU

Trecând peste toate acestea, restul mi s-a părut reuşit. M-am distrat şi eu de zecile de oameni care nu aveau nici o treabă cu muzica şi totuşi au venit, dar m-am minunat şi de celelalte zeci de persoane care m-au sensibilizat cu vocea lor extraordinară.

Mai multe veţi descoperi chiar voi, în toamnă, când va fi difuzată emisiunea. Până atunci, o vară cât mai plină de viaţă!

 

Imagine preluată de pe: http://xfactor.a1.ro/

Citeste si:

Diverse

Lumi paradoxale

Dragii mei, doresc să vă prezint în rândurile de mai jos o poezie actuală vremurilor noastre, scrisă de Mirela Geamba...

ascuns in suflet / Diverse

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Mereu prezentăm oamenilor cea mai bună variantă a noastră. Varianta poleită bine cu aur, dată cu luciu, fără scame și fără ...

8 Comments

 • avatar image

  mihai

  iul. 12, 2011

  Reply

  deci o sa te vedem la X-factor, la TeVe? :p

  • avatar image

   Alina Ilioi

   iul. 12, 2011

   Reply

   Sper că nu. Eu nu am participat:p

   • avatar image

    mihai

    iul. 12, 2011

    Reply

    oh.. credeam ca de-aia ai rabdat atatea intrari :D

    • avatar image

     Alina Ilioi

     iul. 12, 2011

     Reply

     Nu, nuu. Am susţinut o amică:)

 • avatar image

  Nelutu M.

  iul. 12, 2011

  Reply

  Deosebit :)

 • avatar image

  Petru Burac

  iul. 12, 2011

  Reply

  Penibil de ciudat de penibil.

  • avatar image

   Alina Ilioi

   iul. 12, 2011

   Reply

   Operatorii spun că aşa se face. Ce să-i faci...:p

 • avatar image

  ionel torac

  iul. 24, 2011

  Reply

  Am fost si eu ieri la Iasi la auditii ca sa o vad pe Paula si mi-a placut show-ul in sine. Nu mi-a placut insa ca cei care se ocupau de securitate, nu m-au prea lasat sa ma apropii de Paula, iar daca nu aveam o poza cu ea si mine in telefon nu mai apucam sa vorbesc cu ea si la intrarea juriului sa-i inmanez un trandafir. Iar ea s-a bucurat mult cand m-a vazut. Despre show, a fost o concurenta din Radauti, orasul nostru natal care din pacate nu a trecut in faza urmatoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.