ascuns in suflet

Ea, El şi-o valiză.

971924_446697595424849_801788155_n

Poate prea obişnuit ca ea să se întoarcă de fiecare dată, şi acum era sigur că va face la fel. Doar a făcut-o de atâtea ori. Doar au trecut prin atâtea. Doar îl iubea. Era sigur.

Numai că el nu a văzut, că ea când şi-a făcut bagajele, şi-a împachetat şi inima. Sau ce-a mai rămas din ea.

El nu a văzut că de această dată era diferit. Era pe bune. Era real.

Ea nu mai putea rămâne. Nu aşa. Nu în această situaţie. Nu cu inima ei pe post de minge de fotbal, în care şuta el spre poartă.

Dacă voia să rămână, ar fi trebuit să o invite înăuntru. Să nu o mai ţină în sala de aşteptare, până când el se va decide pe ce uşă să o cheme. În sala de aşteptare stau doar cei care au ajuns prea devreme sau prea târziu. Nu cei care au ajuns la timp.

Ciudat, pentru un moment a crezut că şi el o iubeşte. Dar nu. Nu distrugi un om pe care-l iubeşti. Sau poate că aşa iubesc bărbaţii. Egoist. Nehotărât.

A fost un joc de cuvinte. Fraze rostite doar pe jumătate. Un schimb de vise şi de gânduri. O poveste pe care poate că nimeni nu o să o ştie, pentru că au îngropat-o înainte să ia viaţă.

Ea începe să zâmbească, împăcată că a oferit tot. Măcar păşeşte cu capul sus, dar cu inima goală. Nu-i nimic. O va reumple cu timpul.

El zâmbeşte, crezând că e un capriciu de al ei, sau o ambiţie prostească, de fetiţă, care va lua sfârşit curând, şi se va întoarce iar.

Ea se mai uită încă o dată înapoi, peste umăr, îşi ridică valiza în care se află bucăţelele de inimă, şi pleacă.

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

11 Comments

 • avatar image

  Deliaaa

  mart. 10, 2014

  Reply

  Alina,te citesc si te admir prin tot ceea ce faci,este asa de adevarat tot ceea ce ai zis,ma bucur ca mai exista oameni minunati ca si tine!te pup si imbratisez!

  • avatar image

   Alina

   mart. 11, 2014

   Reply

   Îţi mulţumesc foarte mult, Delia! Să fii iubită! :*

 • avatar image

  Cezar Pesclevei

  mart. 10, 2014

  Reply

  Ei, lasă,că și unele femei iubesc aiurea...

  • avatar image

   Alina

   mart. 11, 2014

   Reply

   :) Da...

 • avatar image

  Catalina Toma

  mart. 10, 2014

  Reply

  ,,Nu distrugi un om pe care-l iubeşti.'' Foarte frumos spus si adevarat. ,,Sau poate că aşa iubesc bărbaţii. Egoist. Nehotărât." Nu, adevaratii barbati sunt in stare sa iubeasca in mod autentic. Singura problema este ca barbati sunt putini si baieti sunt multi, indiferent de varsta. :)

  • avatar image

   Alina

   mart. 11, 2014

   Reply

   Doamne ajută să avem parte de un bărbat, nu de un băiat! :)

   • avatar image

    Catalina Toma

    mart. 12, 2014

    Reply

    Amin! Si sa fim femei, nu fete (in spiritul afirmatiei de mai sus).

 • avatar image

  draqulea

  mart. 12, 2014

  Reply

  Singura problema nu este ca barbatii fac nu stiu ce si femeile sunt altceva. Niciodata un barbat nu inseala fara sa existe o femeie care sa insele si cu toate acestea se spune ca barbatii sunt cei care inseala. oare cine a facut aceasta apreciere? Un barbat oare sau o femeie? asta este un exemplu de a gandi, specific voua femeilor, in care va considerati permanent victime. ........... "problema" se va rezolva in momentul in care voi veti intelege ca si barbatii iubesc, diferit de cum iubiti voi, dar iubeste!! Ori voi va doriti permanent sa iubeasca asa cum iubiti voi. Dar Oare toate femeile iubesc la fel? NU. Si atunci, dc sa te astepti ca un barbat sa iubeasca la fel daca nici voi nu iubiti identic? Dar voi v-ati pus problema vreodata sa intelegeti ca un barbat sufera de neintelegere din partea femeilor la fel ca si voi? Nu, pt ca voi considerati tot timpul ca ati dat 100% iar barbatii nu. "problema" ... nu este problema daca ati intelege ca acea iubire a voastra de 100 de apa de ploaie i ochii barbatului daca nu raspunde la dorintele lui si viziunea lui despre iubire. ......... Pe mine sincer, ca sa intelegeti putin mai concret lucrurile, ma doare in bascheti daca femeia mi.a facut mancare cand am ajuns acasa iar in schimb ma toaca la cap cu tot felul de nimicuri. As prefera sa nu fie facuta curatenie in casa si nici mancare, dar atunci cand vin, daca stie sa ma convinga de iubirea si afectiunea ei, fac eu si curatenie si mancare si tot ce trebuie. Un alt exemplu? Ok, de cate ori ii spune o femeie unui barbat noaptea ca doreste sa faca dragoste? cam o data pe luna daca nu cumva la 6 luni. barbatul este cel care face asta iar si atunci, de obicei sunteti obosite, nu aveti chef sau o faceti ca draq din reflex. V.ati gandit ca un barbat prin aceasta atitudine se gandeste ca nu este iubit? ca nu este apreciat? Sunt femei care dupa 10 ani de casnicie, deja nu mai spun barbatilor nimic poate un an de zile nu o luna. ...... Si atunci? Despre ce iubire vorbiti voi cand nu sunteti atente la cel de langa voi si nevoile lui? Considerati ca sunteti atente facandu-i mancare si curatenie? Va inselati fetelor, discutati sincer cu barbatii vostri si o sa vedeti ca au dorinte ca si voi. Iar daca voi nu tineti cont de ale lor....si ei se vad nevoiti sa nu tina cont de ale voastre. Defectele si calitatile unui om, fie femeie sau barbat, se vad diferit prin fiecare pereche de ochi.

  • avatar image

   Roxana B.

   mart. 26, 2014

   Reply

   Corect! Pt curatenie si mancare, poti plati o femeie. Presupun ca tu vb din experienta. Probabil ca femeia respectiva nu era pt tine. Nu toate femeile intra in monotonie si ramane la stadiul de `cratita`. Comunicarea, dragule! Daca nu esti multumit de femeia ta, vorbeste cu ea, nu astepta sa treaca anii si apoi iti dai tu seama ca relatia nu mai merge si hai cu divortul! ;)

 • avatar image

  Roxana B.

  mart. 26, 2014

  Reply

  Minunat scris, Alina!

 • avatar image

  Adrian

  apr. 02, 2014

  Reply

  Foarte frumos! Felicitari pentru "Story" Cam acolo ma incadrez si eu dupa o lunga relatie de 7ani aproximativ.. Mi-ai facut o dimineata mai Frumoasa! Esti Tare!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.