ascuns in suflet

Lacrima solitară

Vizite: 7349

     Seen_Nothing_At_All_by_adey7

   S-a pus să doarmă cu sufletul greu, de parcă purta o povară prea mare pentru umerii ei slabi. Era conştientă că a ajuns în această situaţie din cauza ei, pentru că credea prea mult în poveştile frumoase. Tocmai acest lucru nu i-a permis nici să plângă. Cum să plângi când ştii că suporţi consecinţele propriei alegeri? Înghiţi în sec, pui capul pe pernă şi adormi.

     Dimineaţă când s-a trezit, a simţit cum îi curge ceva pe obraz. A pus mâna şi era… o lacrimă. O singură lacrimă a reuşit să-şi facă loc prin încăpăţânarea şi ambiţia ei de a fi tare. Ce ciudat, niciodată nu s-ar fi gândit că o singură lacrimă poate însemna mult mai mult decât zeci de lacrimi. Când e singură lacrima, eşti conştientă că povestea e mult mai pătrunzătoare decât îţi imaginai. Şi-a şters-o repede, ca să uite că a fost acolo, şi a continuat cu ritualul de dimineaţă. S-a spălat şi a băut cafeaua.

      Dar nu putea. Nu putea să se comporte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat pentru că simţea că până acum avea un motiv să lupte. Deodată, motivul a început să fie înceţoşat. Ei nu-i plăceau jocurile şi nici schimbările bruşte de situaţie. Cumva, a reuşit să se afle fix în mijlocul lor. Acum, rămânea o singură întrebare: să continue sau să se retragă şi să meargă pe alt drum?

Imagine de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

4 Comments

 • avatar image

  Alex

  oct. 17, 2013

  Reply

  Lacrimi datorate incarcaturii emotionale, mai putin durerii. Sa se gandeasca la toate motivele care au determinat-o pana acum sa continue. E adevarat, omul are nevoie de motive periodice sa inainteze, mai ales cand lucrul pentru care lupta nu e tocmai comun. Sa se retraga din jocuri. Sa lase schimbarile de situatie sa treaca, omul e o fiinta adaptabila. :)

  • avatar image

   johnjohndooa

   oct. 17, 2013

   Reply

   poate sa se adapteze? la ce ?cum... la ce situatie? la cea externa?...sau la cea reala? ???da deci sa se adapteze:-) atat ea cat si ceilalti din jurul ei. exista schimbare... de cand te nasti pana pleci:-) adapteazate adevaratei schimbari...participa la metamorfoza:-) ca omida care accepta tensiunea de fi cocon apoi... coconul ramane sa lupte pana este fluture..altfel moare dacai ajutat sa -eclozeze-. nu exista scurtaturii.. sa lupte pana iasa din cocon. cinei omida si undei coconul .eu ii caut :D sunt un fluture:-)

 • avatar image

  Un simplu om

  oct. 18, 2013

  Reply

  Continua sa lupti Alina! Chiar daca cine nu te asteptai te-a facut sa plangi, chiar daca nu iti vine sa crezi si ai vrea sa zici ca nu s-a intamplat nimic, chiar daca iti este greu, nu uita Iosua 1:9 si Filipeni 4:13!

  • avatar image

   Alina

   oct. 30, 2013

   Reply

   Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.