ascuns in suflet

Mesajele cu destinaţie ajung la posesor

Vizite: 14687

  alina10

Într-un mod ciudat, m-ai învăţat să zâmbesc. Am fost uitat cum mi se luminează privirea când fac asta. Nu am vrut să gândesc pe termen lung, ci doar să mă surprind zâmbind. Ţi-am spus că eşti o binecuvântare şi că Dumnezeu are un plan cu viaţa ta. Şi are. Mi-am promis mie că nu mă voi ataşa. M-am minţit.

       De câte ori închideam ochii, ştiam finalul, ştiam ce trebuie să fac, dar îmi repetam constant „încă o zi”, „încă un zâmbet”. Când mi-ai mai spus că pui fericirea mea înaintea fericirii tale, nu mi-a venit să cred. Mi se părea imposibil. Şi a şi fost, pentru că ceva timp mai târziu, am descoperit că au fost doar vorbe.

      Da, după ce ai fost o binecuvântare, te-ai hotărât să fii altceva. Fără nici o explicaţie. Dar mă aşteptam, pentru că viaţa m-a învăţat că de cele mai multe ori oamenii nu sunt ceea ce par a fi. Dar nu-mi pare rău. Deloc. Măcar ştiu că încă sunt capabilă să zâmbesc aşa. Am crezut că nu mai ştiu. Se pare că acest tip de zâmbet, buzele nu-l uită.

      Nu. Nu e vorba de un „el”. Nu e vorba de nici un „ea”. E vorba de viaţă, în sine. Cine trebuie să înţeleagă, va înţelege. Mesajele cu destinaţie ajung la posesor.

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Te iubesc

Te iubesc Te iubesc nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că așa simte inima mea.  Te iubesc nu pentru ceea ce...

ascuns in suflet / Diverse

Îmi place singurătatea

Bună. Sunt Alina. Am peste 17.000 de followers pe pagina personală de facebook, peste 45.000 pe pagina blogului meu, Gânduri As...

4 Comments

 • avatar image

  Alex

  iul. 31, 2013

  Reply

  Stii care e uneori frumusetea vietii? Ca apar incercari peste care nu crezi ca poti trece, si treci. Apoi apar binecuvantari cand nu te astepti.

 • avatar image

  Al 8lea

  aug. 01, 2013

  Reply

  oooff..iar mesajul ca o binecuvantare... etc, etc, etc,... asa am primit un mesaj superb, de ziua mea. Si ce frumos era personalizat si ce bine ma simteam..... 3 luni mai tarziu, de fapt descopar ca era copy paste dupa un site de "motivare"pentru femei marca Andreea Papp (psiholog care face si ea un ban) observ ca termenul asta, in 2013 e la moda..:) hai ca pentru moment, suna bine... dar si cand te prinzi...:)

 • avatar image

  amalia

  aug. 01, 2013

  Reply

  Buna....multumesc de mesaj,asa e indiferent de situatie ca e soare sau e nori,ca e vint sau e caldura...zimbetul e mereu cu noi si in noi.De cind ne nestem avem zimbetul dar si lacrima...dar de fiecare data la sf zimbetul apare.Oriunde ai privi in jur vei simtit binecuvintarile ceresti,care iti va da un suflet plin de culoare,de farmec , ...de zimbete multicolore...asta inseamna sa fii multumita de viata.TE PUP si multumesc pt mesajele tale,ele sunt minunate si pline de viata

 • avatar image

  Anca

  apr. 22, 2014

  Reply

  Iubesc articolul asta !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.