ascuns in suflet

Mi-ai arătat că viaţa e dulce, acum, te rog mult, lasă-mă să simt un alt fel de dulce. Nu pot fi dependentă de gustul tău. E nociv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Azi am găsit, din întâmplare, o ciocolată în noptiera de la capul patului. Uitasem că am lăsat-o acolo. Ciudată mai sunt! Uit unde mi-am pus cheile, uit ora la care am stabilită o întâlnire, uit să mănânc, uit să sun. Uit aproape tot, mai puţin pe tine! Nu aş putea, să te pun şi pe tine într-o noptieră şi să uit că te-am lăsat acolo? Să te găsesc peste săptămâni, luni şi să reacţionez cum am reacţionat la ciocolată? Să zâmbesc, să o iau, să o gust şi să-mi dau seama că nu mi-e poftă. Că nu o mai vreau.

Nu mă înţelege greşit, faptul că ai făcut parte din viaţa mea este unul din cele mai bune lucruri. Dar, la fel ca şi ciocolata, ai început să mi te pui pe şolduri şi pe abdomen. Iar eu vreau să fiu sănătoasă. Trupeşte, sufleteşte, emoţional. Şi cu tine, acolo în mintea mea, nu pot să fiu.

Ciocolata îmi strică pofta de mâncare, iar tu îmi strici pofta de viaţă. De-a iubi, mai departe. Gata, am stabilit că ne vedem fiecare de drumul lui, de ce dar, nu te duci în sertarul tău? Mi-ai arătat că viaţa e dulce, acum, te rog mult, lasă-mă să simt un alt fel de dulce. Nu pot fi dependentă de gustul tău. E nociv.

Aşadar, pun înapoi ciocolata în sertar, şi încerc să te pun şi pe tine. Să stai acolo, da?

Fotografie preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

5 Comments

 • avatar image

  Laura

  apr. 29, 2015

  Reply

  .

 • avatar image

  ingeralb

  apr. 30, 2015

  Reply

  wowwww!!Alina, prin asa ceva trec eu acum :(:(. Doare al naibii de rau. Tu cum faci sa iti gasesti puterea sa nu mai gusti din :ciocolata", sa nu te mai uiti in sertar?

  • avatar image

   Alina

   mai 06, 2015

   Reply

   Îmi pare rău... Îmi ocup timpul, în mod special încerc să îi ajut pe cei din jurul meu. Voluntariat etc :)

 • avatar image

  sufletdefluturas

  mai 21, 2015

  Reply

  Numai de ar fi atât de simplu...

 • avatar image

  R

  iun. 10, 2015

  Reply

  ...niciodata sa nu spui..niciodata

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.