ascuns in suflet

Mi-e frică de mine, de tine, de mine fără tine. Nu mi-e frică atunci când sunt cu TINE!

1385751_10202218412320731_1119984571_n

Sunt momente în care, când nu mă gândesc la noi, încep să tremur de frică. Şi crede-mă, frica e o nenorocită care îţi paralizează întregul corp, prinzându-te cu cleştii ei lungi ai îndoielii, încolăcindu-se în jurul tău ca un şarpe veninos, pregătit să-ţi şoptească vorbe dulci la auz, dar amare la gust.

Mi-e frică fără tine. De când te-am descoperit, am simţit cum piesa lipsă a puzzle-ului a fost găsită. Cum fiecare lucru a început să capete sens, şi cum, cu tine nimic nu e imposibil. Am simţit că TU eşti cel pe care-l pot lua de mână, fără să-mi fie teamă că am făcut alegerea greşită.

Apoi, mi-e frică să nu-ţi dau viaţa peste cap. Să nu fiu cea care aduce furtuna după ea, fără să-ţi dea un colac de salvare. Pentru că, să fim sinceri, nu am apărut în inima ta în momentul tocmai potrivit. Nu ştiu dacă eu am întârziat, sau tu te-ai grăbit, dar am simţit că trebuie să reparăm nesincronizarea asta a noastră, prin sinceritate şi comunicare. Şi atunci când mi-e frică să nu te fac să suferi, înghit în sec, îmi fac curaj şi ies de pe uşa noastră.

Dar, după ce mă îndepărtez puţin, mi-e frică de tine fără mine. Îţi mai spun uneori că nu ţi-s dragă, dar… ştiu cât însemn pentru tine. Şi-atunci, cum aş putea să plec eu, crezând că absenţa mea ar rezolva lucrurile? Unde-ai mai văzut plantă fără rădăcină, peşti fără apă, stele fără cer, care să şi supravieţuiască pe termen lung?

Şi-atunci mă întorc. Şi te strâng tare, nemaivrând să-ţi dau drumul. Dar mi-e frică să stau, mi-e frică să plec, mi-e frică fără tine. Singurul moment în care nu mi-e frică, e atunci când sunt cu tine.

Mi-e frică pentru că vreau să fac ce e mai bine pentru tine. Să stau, să plec?

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

5 Comments

 • avatar image

  avc

  mai 01, 2014

  Reply

  cel ce se teme necontenit...

 • avatar image

  avc

  mai 01, 2014

  Reply

  proverbele si pildele lui solomon 28 :16

 • avatar image

  avc

  mai 03, 2014

  Reply

  realy apreciating the hard working u are dooing,.god bless u ....cause of jesus

 • avatar image

  elena

  nov. 14, 2014

  Reply

  Ador sa citesc ceea ce scri. Ador sa stiu ca cineva,undeva,are acel har de a-si scrie sentimentele in vazul tuturor... ajung sa cred ca esti o persoana minunata, puternica, luptatoare.. si, dupa cum spui si tu(sau dupa cum inteleg eu din ceea ce scri), pentru iubirea adevarata trebuie sa lupti indiferent de situatie. Si ma bucur ca nu sunt singura luptatoare de pe acest pamant:-)

 • avatar image

  Stefana

  apr. 08, 2015

  Reply

  Daca stii ca esti ceea ce trebuie in viata acelui om, nu ai avea motive sa pleci. Iar semnale mereu primesti. Si cred ca iti dai seama singura, ca femeie, cand e momentul sa pleci, sa ii dai drumul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.