Reviews / special pentru voi

Momentul în care mi-am luat zborul!

2a7371ec0db9805bcd9695f028a9509e

   Au fost câteva zile intense. Faptul că acum stau şi scriu dedicaţii pe prima pagină a cărţii pentru oameni dragi mie, încă mă face să cred că este ireal. Dar mă aduce la realitate pansamentul pe care încă-l am la mână, de aseară, de la spital. Am trăit intens fiecare moment, poate de asta le-am şi făcut o vizită neaşteptată medicilor.

Să revenim la bucurii. Lansarea cărţii „Aşa vei şti că l-ai întâlnit pe EL” a fost pur şi simplu… o seară în care mi-am stăpânit lacrimile de fericire în fiecare moment. Am avut parte de surprize minunate, începând de la prietenii mei, până la oameni necunoscuţi, care mi-au amintit că există bunătate şi la mai mult de 1 m depărtare.

_DSC7416

Îmbrăţişările, zâmbetele, florile, cuvintele dragi… toate acestea mi-au deschis şi am realizat: există oameni care mă iubesc. Oameni care şi-ai răpit din timpul lor, pentru a fi acolo. Mă străduiesc să găsesc cuvintele potrivite ca să exprim totul, dar sincer, nu le am. A fost peste măsura cuvintelor mele.

Mi-aş dori ca cel puţin măcar o dată în viaţă, fiecare persoană să experimenteze ce am simţit eu. Să aibă parte de acea căldură şi dragoste. Şi asta mă face să o spun încă o dată: există un Dumnezeu care ne surprinde mereu!

_DSC7396

_DSC7393

Nu am să uit nici un om care a fost acolo, cu mine. Nu am cum să uit pe cei care au luat parte la realizarea visului meu.

Şi da, cartea aceasta este un produs a tot ceea ce înseamnă viaţă!

Mulţumesc fiecăruia în parte pentru tot ce a făcut pentru mine! Vă iubesc (şi nu o spun doar aşa)!

_DSC7357

_DSC7362

_DSC7369

_DSC7549

Mulţumiri: Dacian (The Storyalist), Salon Golescu, Selfish Cupcakes Delights, Aqua Carpatica, Rozalia Bot, Atelier Ligia Mocan, Carmen Dinca,  Unc Production şi Beni, Cristian Neculai.

Fotografii:  Cristian Neculai

Citeste si:

special pentru voi

Prin ce te mai deosebești TU de RESTUL?

Săptămâna trecută am fost rugată de un cont creștin de pe Instagram să mă filmez 2-3 minute timp în care să transmit câ...

special pentru voi

De zeci de ori femeie

”Nu mi-ar plăcea să fiu femeie”, îmi aduc aminte de spusele unui verișor de-al meu. ”Păi ce viață aveți voi mă, câ...

3 Comments

 • avatar image

  addicted

  oct. 29, 2014

  Reply

  Si noi te iubim, si nu o spunem doar asa. Pe mine cel putin m-ai facut sa te iubesc de la primul gest ( butonasul rosu` ) si apoi... prima citire. Sper ca esti constienta de frumusetea sufletului tau si de cata energie pozitiva emani, energie de care toti cei din jur au nevoie. Ma bucur nespus de mult c-am fost martora la implinirea visului tau, ca te cunosc, ca-mi esti lipita de suflet, cu totul! Te pup cu mult drag, butonasul tau.

 • Alina Ilioi – Momentul în care mi-am luat zborul | Persona

  oct. 29, 2014

  Reply

  […] mai departe AICI aceasta scurta postare, si admirati pozele care o […]

 • Asa vei sti ca l-ai intalnit pe EL | touchofadream.ro

  nov. 03, 2014

  Reply

  […]    In urma cu o saptamana am fost martora la implinirea unui vis maret al unui om absolut minunat. Am fost prezenta la lansarea de cartea ” Asa vei sti ca l-ai intalnit pe EL ” a frumoasei Alina Ilioi. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.