special pentru voi / video

Nimic nu e mai frumos decât să pot vorbi de vremea sufletului!

10400_10206944716630896_9033953620419979716_n

Iată că a venit momentul în care pot anunța revenirea mea în TV. Am știut mereu că o să reiau această pasiune și chemare a mea, doar că am vrut să aștept momentul potrivit. Mai exact, momentul lui Dumnezeu. Doar să fiți blânzi cu mine, pentru că pauza de 2 ani jumătate pe care am luat-o se cam cunoaște, spun eu.

Ownzones anunță cu bucurie lansarea televiziunii creștine Logos-TV începând cu data de 25 Decembrie 2015.

Ultimul meu proiect TV a fost cu Antena 1 la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde eram corespondent meteo. Vorbeam despre vreme. Anunțam ploaia, furtunile, dar și zilele senine. Și acest proiect al meu pe care îl realizez în Phoenix, cu LOGOS TV, o televiziune digitală care își propune să ajungă cu vremea sufletului la orice român de pe mapamond.

Este greu să-ți croiești o cărare dreaptă prin păienjănișul miilor de religii împânzite pe toate meridianele globului, de la cele mai vechi până la cele contemporane, printre sutele, ba chiar miile de nuanțe din cadrul creștinismului, de la cele mai legaliste până la cele mai liberale; este chiar imposibil să o iei în direcția bună, fără acea busolă absolut necesară naufragiatului înconjurat de ape, nerăbdător să ajungă la limanul mult dorit.

Logos TV se vrea acea busolă care vă oferă orientarea corectă în plan spiritual, și știm că nu vom da greș, deoarece nu sunteți chemați la o religie nouă, ci la o nouă relație cu Creatorul Universului. Și acest lucru este posibil datorită faptului că Dumnezeu Creatorul a făcut primul pas în direcția noastră, trimițându-l în lumea noastră pe Fiul Său preaiubit. Nu cred că este întâmplătoare lansarea Logos TV chiar în ziua în care sărbătorim Întruparea Logosului – pogorârea Fiului lui Dumnezeu printre noi, muritorii, ca să ne răscumpere pentru eternitate.

Și încă ceva. Acest proiect vreau să îl încep cu voi împreună! LOGOS TV o să fie la dispoziția voastră cu ajutorul unui abonament lunar în valoare de $4.99, prin care nu veți beneficia doar voi de mesaje sănătoase, mărturii, devoționale, sau muzică de calitate, ci veți primi și un abonament gratuit pentru un prieten pentru o perioadă de 3 luni.

Credem că aceasta va fi o mare binecuvântare pentru mulți români și nu numai.

Va încurajăm pe toți la un parteneriat cu noi.

-Echipa Ownzones

Ne puteți vizita aici:

https://ownzones.com/channel/logos-tv

Citeste si:

special pentru voi

Prin ce te mai deosebești TU de RESTUL?

Săptămâna trecută am fost rugată de un cont creștin de pe Instagram să mă filmez 2-3 minute timp în care să transmit câ...

special pentru voi

De zeci de ori femeie

”Nu mi-ar plăcea să fiu femeie”, îmi aduc aminte de spusele unui verișor de-al meu. ”Păi ce viață aveți voi mă, câ...

No comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.