ascuns in suflet

Nu te trăda pentru un MÂINE!

pillow

Mâine nu ştiu ce o să fie. Poate că o să fie ca azi, sau e posibil ca lucrurile să se schimbe. Sau… poate că nu o să fie deloc. În orice caz, e o zi pe care nu o cunosc.

Dar azi, azi ştiu ce a fost. Azi, pun capul pe pernă liniştită. Singură, dar liniştită. Am conştiinţa curată. Azi ştiu că am dat tot ce-a fost mai bun din mine. Azi ştiu că nu am pierdut ziua. Azi, nu m-am compromis şi nici nu am apelat la lucruri murdare pentru a-mi îndeplini obiectivele. Azi mi-am sunat liniştită părinţii, ştiind că nu le-am făcut o ruşine că sunt fiica lor. Azi am putut să privesc toţi oamenii drept în ochi, pentru că nu am avut nimic de ascuns. Azi m-am plimbat cu metroul, fericită. Am zâmbit oamenilor, fără nici un interes.

Azi am pace. Pot să inspir aerul curat, să ascult greierii cum cântă, fără să tresar la fiecare sunet de telefon. Pot să mă bucur de apartamentul meu cu o cameră, chiar dacă nu e în centrul Bucureştiului. Îl iubesc.

Pot să adorm senină, pentru că ştiu că am profitat din plin de ziua de azi. Într-un mod onest, desigur. Iar de ziua de mâine… nu mi-e frică de mâine.

Azi nu m-am trădat. Am fost eu. Nu am iubit mai puţin şi nu am fugit de ceea ce iubesc. Am făcut ceea ce am simţit.

Ce trist că nu toţi oamenii se bucură de „azi”, gândindu-se la „mâine”! Nu te trăda pentru un „mâine” care nici nu ştii măcar dacă va exista…

Imagine preluată de pe: www.deviantart.com

Citeste si:

ascuns in suflet / Diverse

Mai devreme m-a sunat tata

Mai devreme m-a sunat tata. M-am bucurat. De mult nu m-a mai sunat el... M-a întrebat cum suntem și ce facem. A vorbit și cu Ri...

ascuns in suflet

Viața este imprevizibilă, însă tu poți fi prezent

Viața este imprevizibilă. Nu îți garantează nimeni ziua de mâine, fericirea de astăzi și siguranța clipei. Unora dintre n...

5 Comments

 • avatar image

  Gabriela

  aug. 16, 2014

  Reply

  Cum reusesti? Chiar reusesti? Te respect, respect intelepciunea cu care traiesti, cu care scrii. Eu nu reusesc, pentru mine maine ma obsedeaza. Ce se intampla maine? Nu am terminat de trait azi si déjà ma gandesc ce fac maine... Uit sa traiesc azi, este cumplit.

 • avatar image

  tomamarin

  aug. 16, 2014

  Reply

  Hola! Este mult de muncă până să poţi face cele scrise de tine. Ai de furcă şi cu ieri pâna la acest azi atât de frumos. Este minunat mesajul tău; mă bucur să îl citesc. Eu încerc să ajung cât mai aproape de acestă stare. Noapte veselă!

 • avatar image

  avc

  aug. 16, 2014

  Reply

  maine sa se ingrijoreze de ea insesi...ajunge zilei necazul ei.

 • avatar image

  Maria

  aug. 20, 2014

  Reply

  Frumos Alina , iubim viata asa cum e ! ne multumim cu ce avem si impartim si cu altii din putinul nostru agonisit .

 • avatar image

  Roman Adamita

  aug. 21, 2014

  Reply

  Frumos scrii Alina, aş vrea sa citeşti şi tu blogul meu ;) http://romanadamitainfo.wordpress.com/tag/un-baiat-romantic/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.