Diverse

Poți să ai de toate, însă dacă nu ai ce a avut Magda…

FB_IMG_1436094746633_resized

 

Dacă e reală, dragostea te ține strâns. Dacă e doar de suprafață, îți dă drumul exact atunci când ai nevoie cel mai mult să fii ținut.

Dacă e reală, când ești pe un pat de spital, e și ea alături de tine. Dacă e doar dragoste de sezon, o să vezi spatele ei atunci când primești un diagnostic dur.

Oricât ar încerca societatea să diminueze puterea sau realitatea iubirii, nu o să reușească în dreptul celei care vine din Dumnezeu.

Mâine o să fie înmormântată Magda, care avea doar 23 de ani, un cancer necruțător, dar un soț iubitor. Vestea plecării ei a venit ca un duș rece peste mulți. ”Deci se poate să plec și la vârsta asta…”. Da, se poate. Și mai repede, și mai târziu. Nimeni nu te întreabă când vrei să pleci, dacă ești pregătit sau dacă mai ai socoteli neîncheiate. Magda a plecat având în jurul ei îngeri care să o iubească. O familie mare care a susținut-o mereu. Un soț care n-a părăsit patul spitalului, de când a primit Magda diagnosticul dur.

Ar trebui cu toții să învățăm ceva din asta: că dragostea reală rămâne când alții ar pleca și că în fiecare clipă putem fi noi următorii care părăsim pământul.

 Dragostea reală care te ține strâns. Și frumusețea este că cu cât te strânge mai tare, cu atât te doare mai puțin.

Poți să ai bogățiile cele mai mari, popularitate, frumusețe angelică, o minte ageră. Însă, dacă nu ai ce a avut Magda, degeaba. Pentru că Magda a avut o iubire mai frumoasă decât în filme, o iubire din Dumnezeu, care a ținut-o strâns de mână până la ultima suflare…

Citeste si:

Diverse

Lumina scuipă pentru a reda vederea, întunericul scuipă pentru a orbi

Oamenii Lumină au un cod al lor. Se simt și cunosc de la distanță. Zâmbetul, privirea, chipul, modul în care pășesc... Toa...

Diverse

Nu ești tu orb?

Nimic nu poate fi mai rău decât să ai ochi și să nu vezi. Metaforic, desigur. Imaginează-ți... să intri pe ușa casei,...

11 Comments

 • avatar image

  Teo

  iul. 06, 2015

  Reply

  Imi pare nespus de rau pt acest final. cand am vazut ce a scris pe FB Daniel Popescu pe 3 iulie cum ca Magda va trai, sa nu dezarmam, caci "Domnul i-ar fi spus asa lui/Magdei" mi-a trecut un gand: "Ai grija ce spui ca ti-a spus Domnul." Si numai dupa o zi, pe 4 iulie, ea murea. Ce marturie aduceti voi, cum ca va vorbeste Domnul ca traieste si ea moare dupa o zi? Aveti vedenii cu femei care il vad pe Isus punand praf alb pe ochi....si nu se intampla nimic. sau ma exact se intampla opusul. Conform Bibliei, cand nu se intampla cum ati zis, sunteti prooroci mincinosi. Vreti ca "Romania sa fie zguduita din temeleii" prin vindecarea Magdei, dar desigur ca nu ganditi sa fie zguduita prin moartea ei, sau sa nu fie zguduita deloc si asta sa fie doar o tragedie personala familala. Ai grija si tu Alina, te-am vazut cu multe "semne" in afise, vise, capacuri de sticla cu " nu te opri aici" si alte "vedenii/semne". Vei ajunge sa intelegi la un moment dat ca sunt inselatorii ale altuia decat Dumnezeu - dar vezi ca ar putea fi tarziu atunci, si ai fi putut lua multe decizii gresite pana atunci pe baza acestor "semne". Veneti-va in fire! Invatati sa intelegeti vocea reala a lui Dumnezeu. Si toti sa ne ducem crucea suferintei pe acest pamant dupa cum alege El. Condoleante. Fie ca nimic sa nu piarda credinta voastra in Cel Vesnic Viu.

  • avatar image

   Alina

   iul. 10, 2015

   Reply

   Dumnezeu să ne dea înţelepciune şi înţelegere fiecăruia! :)

 • avatar image

  Claudia

  iul. 06, 2015

  Reply

  o sa fie transmisa live inmormantarea? eu nu am cunoscut-o personal, ci doar de pe facebook si as vrea pana la capat sa fiu cu ea.

 • avatar image

  timotei

  iul. 06, 2015

  Reply

  Ai cunoscut-o personal?

  • avatar image

   Alina

   iul. 10, 2015

   Reply

   Da!

 • avatar image

  Alex

  iul. 08, 2015

  Reply

  Condoleante, ma rog ca Domnul sa intareasca familia. Doua lucruri vreau sa spun: unul deja l-a spus Teo, si sustin ceea ce a zis. Si inca ceva as vrea sa adaug : haideti sa nu facem un idol dintr-o persoana; am observat zilele astea foarte foarte multe articole pe facebook si pe wwebsite-uri despre Magda si citindu-le am observat ca unele au tendinta sa degenereze.. singurul exemplu pe care il putem urma in viata aceasta pe pamant este Biblia. Condoleante familiei !

  • avatar image

   Alina

   iul. 10, 2015

   Reply

   Sunt de acord cu tine.

 • O dragoste care ramane chiar daca anii trec… | ursuletinazdravani

  iul. 10, 2015

  Reply

  […] s-a curmat pentru ca ea a murit rapusa de o boala crunta. Si poti avea orice in lumea asta, dar daca nu ai avut parte de o astfel de dragoste,  nu ai nimic…caci lucrurile materiale de langa noi trec si se risipesc ca nisipul ce-l […]

 • avatar image

  Simona

  iul. 11, 2015

  Reply

  Ai dreptate Alina. Iubirea inseamna jertfa, iar ceea cea a facut Dani este un astfel de exemplu. Sa faca Domnul ca tot mai multi tineri sa aibe o purtare asemenea lui! Si acum, sa-i lege ranile din suflet, care se inchid asa de greu...

 • avatar image

  Daniel

  aug. 13, 2015

  Reply

  Totul a ramas doar o istorie, o poveste ce ma rascoleste zi de zi:( dar nadejdea mea nu moare.

  • avatar image

   Alina

   aug. 13, 2015

   Reply

   Daniel, de cele mai multe ori, prin istorie se scrie viitorul! Eşti un om puternic, ai fost alături de Magda până la capăt, şi ştiu că eşti şi vei fi un exemplu pentru mulţi. Rămâi tare!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.